Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na dovolenou na Slovensko?

Od: libort odpovědí: 19 změna:

Dobrý den,

chtěl bych letos jet na dovolenou někam na Slovensko, nemáte někdo nějaký tip kde je pěkně? CO je tam pěkného a zajímavého k vidění? Poradíte kam?Děkuji

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na Slovensku je všude pěkně. Tak jak v Čechách a na Moravě. Jen to musí člověk vidět, těšit se z maličkostí a a při tom rozhlížení mít otevřené nejen oči, ale i srdce. Podle Vašeho zadání bych navrhoval ubytování někde okolo Popradu a dělat hvězdicové zájezdy po okolí. Do Tater je za rohem, do Slovenského ráje jakbysmet, ani na ten Dunajec na plte (vory) není daleko. Hrady a zámky, jeskyně, folklór, lázně všude kolem dokola, koupání v přírodě nebo na koupalištích taky plno.
Já žiji na Slovensku pomalu 40 let a ještě stále jsem se všude nedostal a všechno nestihl. A obávám se, že možná už ani nestihnu... škoda...

A o tom, co je kde zajímavého k vidění, o tom je plný internet, vyberte si podle vkusu a zaměření...

hejkal, ... napsal jste to velmi pěkně. ... díky.

... přeji Vám příjemný den. ;)

hodnocení

2x

Tak jak již napsal hezky Hejkal, je to na každém co si udělá za krásu. I sebelepší dovolenou může zkazit mizerná obsluha v hotelu, špatné jídlo, šeredné počasí.

Já již několikátý rok jezdím do termálů. Podhájská. " Stále mě lidi říkali, jeď do Velký Mederu tam je hezčeji".Když jsem se ptal zdali byli v Podhájké, tak nebyli. Proto jezdím do obojích, abych zjistil, kde je lépe.

Je to krásné, lehnout do vody 36°C +-1°C. Ležíte, sedíte, krása. Pak vylezu, kafíčko, řízeček...mňam.

A hlavně, nemusím a nemůžu nic dělat a odpočnu si.

Všechno, i to špatné, je na něco dobré...

mizerná obsluha mně naučí vybírat si v budoucnosti a vážit si obsluhy, která na mne před tím udělala lepší dojem. Špatná strava mi dá možnost shodit ty kila, kterých už jsem se dávno chtěl zbavit. A šeredné počasí je dobré na pleť nebo dokonce na chvíle, na které by jsme jinak neměli čas, protože je venku krásně.

Vidím, že zvědavec a milan už se naučili vybírat si ze všeho to dobré... mají u mně bod

kytka*

My jsme jezdili do nízkých tater, Demanovské jeskyně, dolnokubínsko, Malá fatra, Oravský podzámek, celé okolí jsme prošlapali, to byla krása. Rozsutec a žádný kopec nezůstal neslezen.Tam je nádherně.Ale dovolená je vždy taková jakou si ji uděláme.Ať už se vydáte kamkoliv, užívejte si pohodu.*palec**slunce*

malvinka*

Vrátná dolina, Těrchová

hodnocení

1x

záleží taky na tom, jak chcete dovolenou prožít, jestli jen relaxací např. v termálních koupelích, např. Bešeňová, Dudince apod. nebo aktivním odpočinkem výlety přírodou, pak bych taky doporučila Slovenský ráj, to je neopakovatelný zážitek, který v Čechách nenajdete, chce to dobrou obuv, protože chůze je občas opravdu po žebřících nebo lávkách, ale kdo nevyzkoušel, stojí to za to :) Na východě Slovenska je na koupání a různé vodní sporty známá Zemplínská šírava, ale už méně známé je jezero Vinné, které je poblíž v krásné přírodě. Nevýhodou je, že pokud jedeme z Čech, je to dost vzdálené :(

bianca,

ten "libort" nám dává ale dobré "zabafat".

Řekne si ... na dovolenou, ... ale na jakou? *sok*... letní ... a nebo zimní? *ee*

Jak vidím, tak máte Slovensko "v malíčku".

A zkusila jste při svých toulkách mezi "Vyhodnarmi"... výhled z Vinianského hradu? *jasne*

Dá to sice trochu toho "hřebenového" šplhání a plížení *uf* , ... ale ten pohled na Šíravu a přilehlé okolí je nádherný ( ... a to, jak v létě, tak v zimě ) *slunce*

... přeji hodně šťastných kilometřííííííkůůůůůů! *bezim*

jolinar*
hodnocení

0x

Dobrý večer, my byli předloni v Bešeňové. Bylo to tam moc fajn ty koupele luxus. :)

hodnocení

0x

Dneska jsem zamluvil termál v Podhájské na 7 dni a Velký Meder na 3 dny.

libort
hodnocení

A co někde na hory?Nebyli jste někde?

sebod*

Slovenský ráj - nádhera. Pltě na Dunajci - krásný zážitek.

hodnocení

0x

libort,

je ddost těžké konkrétně poradit, protože každý od své dovolené očekává něco jiného, ale myslím si, že v následujících nabídkách by byl velký problém si nevybrat.

slovensko.bktour.cz/...

chalupyachaty.cz/...

e-chalupy.cz/...

alkatravel.cz/...

... přeji šťastnou volbu. ;)

libort
hodnocení

Co je prosím k vidění ve Slovenském ráji?Byli jste tam někdo? Děkuji

sebod*

Slovenský ráj - byla jsem tam několikrát. Nádherný skály,fakt krásná příroda, plno říček. Po skalách se leze po takových nášlapných roštech, nebo po žebříku. Byla jsem tam poprvé před třiceti lety, od té doby tam jednou za čas jedeme. Fakt krása. Jinak doporučuji na Slovensku navštívit některou z jeskyní . třeba Ledovou.

libort
hodnocení

To zní všechno velice pěkně ale do toho Slovenského ráje bych zajel...Představoval bych si dovolenou někde s výlety po přírodě a nějaký ten den to koupaliště by nebylo špatné;)

hodnocení

0x

pár panoramatických obrázků ze Slovenského ráje na panoramy.sme.sk/... nebo panoramy.sme.sk/... nebo panoramy.sme.sk/...

a plno dalších panorám, které si můžete prohlédnout na panoramy.sme.sk/...

katyy
hodnocení

0x

Teší ma, že ste si vybrali dovolenku u nás na Slovensku. Slovenský ráj je naozaj krásny. Odporúčam pozrieť stránky:

www.slovenskyraj-info.sk/vychodiska_tur_cingov.php

www. slovenskyraj.sk

www.slovensky-raj.org

www.slovenskyraj-info.sk

www.hotelcingov.sk

katyy.

u Vás je krásně a v termálech teplo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]