Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mama už mi neverí

Od: rosie* odpovědí: 7 změna:
Pred 2 týždňami som bola vonku s takou partiou kde boli aj baby. S jedným chalanom som si padla do oka a písali sme si spolu celý týždeň . Predvčerom sme boli sami vonku , ale mamina mi dovolila na 1 hod a potom na 4. Meškala som domov 30 min a mama mi povedala , že čo som chcela to mám. Už mi neverí a ani s kamarátkou nemôžem ísť von, skúšala som sa s ňou porozprávať , ale je jej to jedno čo stálo , lebo je to moja chýba. S tym chalanom sa ľúbime a nemôžem ísť von. Mám o chvíľu 15 a on o 2 mesiace 17. A tento týždeň sme chceli ísť von , lebo sa uvidíme o 2 tyzdne
Neviem čo mám urobiť
Nechce mi dať 2 šancu mama

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Teď to vydržíš a vezmi si z toho poučení pro příště.
Svět se nezboří, neboj.

hodnocení

0x
Se mámě nediv si mladá nezodpovědná a ona má o tebe strach a asi taky nechce bejt předčasně babičkou
Musíš u mamky zas nák obnovit její dúvěru v tebe
Co jí říct že máš kluka a že bys ho rada zas viděla protože jede na 14 dní pryč třeba mamka povolí
Skus ji slíbi že ji za to se všim co bude doma potřeba udělat pomúžeš a budeš k ruce vždy když bude potřebovat
rosie*
hodnocení

Ona o nom vie . Myslíš , že by to mohlo zabrat , Keby ju požiadam aspoň o 1 hodinku?
nov

A co ho pozvat k vám domů? Budete pod máminým dozorem...

At veme někde malou kytku a dojde s požadavkem to by mamku obměkčit mohlo
lesa

... a nebo dobrou čokoládu. Hlavně mámě nedělej seky. Bojí se o tebe, uvidíš, jednou tě to taky potká...

hodnocení

0x

No mezi námi-když Ti řekla přijď domů v? 20:00 a tys přišla až v 21:30 tak se nediv že má strach abys třeba ještě nepřišla,sama ale ve dvou (těhotná!)

Nevím jestli jsem v tomto staromódní,ale v patnácti máš na kluky ještě dost času.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]