Nejste přihlášen/a.
Skládání písniček
Když se mě podaří složit text i hudbu, nazpívám si nápěv
s kytarou. Kde a jak se dá sehnat zpěvák nebo zpěvačka?
Jsou nějaké agentury nebo něco takového?
Feraxi, děkuji.
Každá kapela má někoho, kdo rozhoduje o repertoáru
a vybírá si podle svých představ. Moje texty jsou natolik jiné,
že nezapadají. Já bych spíš uvítal nějakou začínající
zpěvačku, které bych skládal texty na míru, o tom, k čemu
by se chtěla vyjádřit.
Holek, které by chtěly zpívat, je řádově více, než počet nových vznikajících písniček.
Dej si inzeráty na místní inzertní weby, do místních uměleckých škol, knihovny, novin, městskou skupinu na facebooku, ... ať se ti ozvou do doby X (teď jsou prázdniny, dovolené, pak zmatek v září).
Na svůj web dej příklad hudby, textů, nápěvů, ať se ti nehlásí holky, kterým ta hudba nebo texty nic neříká nebo ví, že to nedokáží uzpívat. Pak ať posílají ukázky svých zpěvů nebo nazpívané tvoje písničky. Ty technicky nezdatné, které si neumějí nahrát svůj zpěv na mobil a poslat ti ho (napiš detailní popis, jak to udělat, ať jich je co nejméně), si můžeš poslechnout někde v parku (veřejné místo) nebo u sebe ve studiu.
V inzerátech uveď, o jakou četnost spolupráce jde (1 písnička a nahrávací schůzka za 3 měsíce nebo i vystupování na občasných akcích atd.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.