Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Toustovač, první použití

Od: anzionka® odpovědí: 2 změna:

Zdravím, koupila jsem si nový toustovač, a hned do něj dala toust. Jeden jsem snědla. Až poté jsem se v návodu dočetla, že by se měl při prvním použití na deset minut zapnout naprázdno a utřít. Hrozí mi něco vážného z toho jednoho snězeného toustu? Mám celkem strach. Díky za rychlé reakce.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Spíš bych čekal, že v návodu pro první použít toustovače bude nějaké mytí apd...

No, určitě neumřete. Vypálil by se asi nějaký povlak, který by zasmrděl a byl pryč. Takhle se zapekl do prvního toustu. Popř to mělo spálit případné bakterie... Stanou se horší věci. Hoďte to za hlavu.

Za sebe doporučuji do toustovače vložit pečící papír a do něj tousty. Papír vydrží desítky použítí a odpadá občasné mytí ploten případně v našem případě se už odlupoval teflon, který zůstal v toustech. S tím papírem je to super a už nikdy jinak! Škoda, že to nejde použít i na wafle. *smich*

hodnocení

Díky za uklidnění. Udělala jsem si hned víc toustů, asi tři. Po prvním (který jsem snědla) jsem to zjistila, že bych to měla udělat, a ostatní raději vyhodila. Teď to deset minut nechávám otevřené v zásuvce, aby to bylo podle návodu, a pak to utřu hadříkem, jak tam píšou. Já jsem taková bojka, tak se radši ptám, no...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]