Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, založil jsem si od 1.7.2019 živnost zámečníka. Zatím vše studujio na internetu a mám občas nějaké nejasnosti hlavně s placením... Zdravotní pojištění chápu (zaplatit nejpozději do 8 dnů za minulý měsíc) U sociálního tak moc nevím nedočetl jsem se ale nejspíš do konce měsíce by se mělo zaplatit.
Dočetl jsem se že bych měl vypisovat a každý měsíc odevzdávat Přehled o příjmech.
Prosím o rady co kdy nejlépe platit a jestli by se něco stalo dkybych zaplatil brzo nebo pozdě... A také co vše musím dodržovat i ohledně Daňového přiznání.
Děkuji všem !
Zdroje na internetu je potřeba brát s rezervou, nicméně přesto doporučím web jakpodnikat.cz/.... Jsou tam poměrně stručně a jasně i odpovědi na otázky, které jste zde uvedl.
Konkrétně začněte zde: jakpodnikat.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.