Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přípravek na růst vousů

Od: pavel23 odpovědí: 15 změna:
Zdravím chci vědět jestli přípravky na růst vousu at to je nejaka vodička nebo tablety učinkuje. Máte někdo stim zkušenosti a doporučil by mi někdo neco na ten rust vousu.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kup si za rozumnou cenu třeba v Benu Kotvičník v tabletách, je to přírodní a prjmárně to slouží ke zvýšení testosteronu, erekce a kdo má dost testosteronu, tak mu roste více ochlupení a tedy i vousy. Používám to a mně tedy rostou znatelně více i vousy, což jsem zase osobně moc nechtěl... Ale taky to není zase tak, že si vezmeš tabletu a je z Tebe Rumcajs... Chce to čas...
liska5

Vyšší hladinu testosteronu mají sportovci. Takže sport.

A jak je na tom otec a dědové? Jestli nejsi v tomhle po nich.

hodnocení

1x

No jasně že existuje-med a kuřince. med táhne a kuřince tlačí takže med na hubu a kuřince dovnitř!

Vážně-NIC spolehlivého neexistuje,to by na světě nebyli muži bez vousů nebo bez vlasů atd.

hodnocení

1x

Ale samozřejmě, že účnkují... naprosto spolehlivě na Tvou peněženku. Na růst vousů ovšem nikoliv.

dundee
hodnocení

0x

Spolehlivě funguje přípravek Neocapil. Je potřeba se seznánit s případnými nežádoucími účinky.

joudic*
mozna to spravi trochu vypadavani uz existujiciho, ale ze by diky tomu nejakemu mladeti narostly fousy, to fakt ne
dundee

Joudicu, pán se ptá na růst vousů a pravdou je, že ve světě se Neocapil(minoxidilum) na růst vousů používá. A nejen na růst. Vousy jsou často hustější a tlustší co do objemu. Paradoxně někdy dochází k tomu, že na vlasy přípravek moc nepůsobí ale na vousy a chlupy až moc. Pokud je ale pánovi 40. Nemá ani jeden chlup na bradě, tak to je jiná, můžeme hledat příčiny jinde... ale to se v dotazu nepíše...

Výsledek před/po zde:

beardoilbalm.blogspot.com/...

Pokud se tazatel zlobí, že nedostal adekvátní odpovědi. Já mu ji poskytl. Vzhledem k stručnému popisu, který poskytl. O vlasech a chlupech vím víc než dermatolog.

hodnocení

0x

Co to je za hloupost, každý chlap by byl raději, kdyby se nemusel holit. Proč by měl chtít, aby vousy rostly. Vousy z tebe dospělého neudělají, jestli to tak myslíš.

pavel23
hodnocení

Docela sranda číst ty vaše komentáře :D Ale ja potřeboval nějakou seriózní radu a ne nějaké bezmyšlenkovité odpovědi. Mam problém s růstem vousu je mi 24let a nerostou mi všude jen kotlety..

Žádná seriozní rada neexistuje. To by na světě nepobíhali ani plešatí,tedy pokud by nějaká "zázračná" vodička existovala!Ale to jsem psal v prvním příspěvku -takže neumíte asi vnímat čtený text! Jinak doporučím -kupte si třeba onen ve druhé radě doporučený prostředek a vyzkoušejte,pak když nezabere (jakože nezabere) kupte jiný ... a zkoumejte!

pavel23
hodnocení

:D vy jste tak podlý
pavel23
hodnocení

Jakože vlasy a vousy to je opravdu velký rozdíl

Prostě se smiř s tím, že jak neexsitují kouzelné tabletky na hubnutí, krémy na zvětšení prsou, šampóny proti plešatění, tablekty na zvětšení penisu, tak neexistují zázračné přípravky na růst vousů... ;)

Mně taky vousy nikdy extra nerostly... a jsem za to rád. Nemusím trávit každý den spoustu času před zrcadlem, abych se jich zbavil.

Kup si za rozumnou cenu třeba v Benu Kotvičník v tabletách, je to přírodní a prjmárně to slouží ke zvýšení testosteronu, erekce a kdo má dost testosteronu, tak mu roste více ochlupení a tedy i vousy. Používám to a mně tedy rostou znatelně více i vousy, což jsem zase osobně moc nechtěl... Ale taky to není zase tak, že si vezmeš tabletu a je z Tebe Rumcajs... Chce to čas...

host
hodnocení

0x

Už před mnohými lety se prodávala vodička na "růst fousů" s reklamním textem, "už dnes si oholíte vousy, které by vám narostly až zítra",, takže žádný přípravek na růst fousů, ale nějaká vodička, která stáhla kůži tak, až se vousy v kůži zježily tak, že šly dobře oholit o trošku víc, než obvykle. Podobně se prodávala maďarská vodička Fabulon after shave - po holení, a druhá Fabulon pre shave - před holením - na podobném principu. Stáhnul se ksycht jako po hodně kyselé okurce, vousy se trochu naježily a lépe šly oholit, takže žádný zázrak, že by začaly růst fousy. To by si ji plešatí mazali na pleš a rostly by jim vlasy a firma by byla milionář.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]