Nejste přihlášen/a.
Spolehlivě funguje přípravek Neocapil. Je potřeba se seznánit s případnými nežádoucími účinky.
Joudicu, pán se ptá na růst vousů a pravdou je, že ve světě se Neocapil(minoxidilum) na růst vousů používá. A nejen na růst. Vousy jsou často hustější a tlustší co do objemu. Paradoxně někdy dochází k tomu, že na vlasy přípravek moc nepůsobí ale na vousy a chlupy až moc. Pokud je ale pánovi 40. Nemá ani jeden chlup na bradě, tak to je jiná, můžeme hledat příčiny jinde... ale to se v dotazu nepíše...
Výsledek před/po zde:
Pokud se tazatel zlobí, že nedostal adekvátní odpovědi. Já mu ji poskytl. Vzhledem k stručnému popisu, který poskytl. O vlasech a chlupech vím víc než dermatolog.
Žádná seriozní rada neexistuje. To by na světě nepobíhali ani plešatí,tedy pokud by nějaká "zázračná" vodička existovala!Ale to jsem psal v prvním příspěvku -takže neumíte asi vnímat čtený text! Jinak doporučím -kupte si třeba onen ve druhé radě doporučený prostředek a vyzkoušejte,pak když nezabere (jakože nezabere) kupte jiný ... a zkoumejte!
Prostě se smiř s tím, že jak neexsitují kouzelné tabletky na hubnutí, krémy na zvětšení prsou, šampóny proti plešatění, tablekty na zvětšení penisu, tak neexistují zázračné přípravky na růst vousů...
Mně taky vousy nikdy extra nerostly... a jsem za to rád. Nemusím trávit každý den spoustu času před zrcadlem, abych se jich zbavil.
Už před mnohými lety se prodávala vodička na "růst fousů" s reklamním textem, "už dnes si oholíte vousy, které by vám narostly až zítra",, takže žádný přípravek na růst fousů, ale nějaká vodička, která stáhla kůži tak, až se vousy v kůži zježily tak, že šly dobře oholit o trošku víc, než obvykle. Podobně se prodávala maďarská vodička Fabulon after shave - po holení, a druhá Fabulon pre shave - před holením - na podobném principu. Stáhnul se ksycht jako po hodně kyselé okurce, vousy se trochu naježily a lépe šly oholit, takže žádný zázrak, že by začaly růst fousy. To by si ji plešatí mazali na pleš a rostly by jim vlasy a firma by byla milionář.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.