Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárkový koš

Od: gamapolis® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Najde se někdo, kdo mi s jistotou řekne, zda v Globusu- konkrétně Zličínském, mají hotové dárkové koše? Vím, že je mívali v Kauflandu u vchodu, kde jsou informace a reklamace. Měli asi 5 druhů v různých cenových relacích. Ale už jsem tam dlouho nebyl. V Globusu jsem taky nebyl dlouho, ale nikdy jsem si jich nevšiml. Tím neříkám, že je neměli. Já je jen nehledal. A potřeboval bych to vědět s jistotou. Ale aby je měli hotové, nikoli na objednávku. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V Pardubicích v Globusu mají, v Praze to, bohužel, nevím. Ale je to všechno stejný řetězec, tak když mají v jedné filiálce, měli by asi mít ve všech.

Asi na dárek hodně spěcháte, za mě je lepší si koš nechat připravit podle toho, co má obdarovaný rád. V hotovém se najdou třeba olivy, které obdarovaný nerad, nebo alkohol a on je abstinent. Na objednávku si můžete přinést třeba napsaný seznam, co byste tam chtěla a oni Vám to podle něho udělají. Ale je to Vaše rozhodnutí, respektuji ho, to byla jen malá připomínka. Jaga.

hodnocení

Děkuji za odpověď i názor. Máte pravdu, ale na druhou stranu, ta které to dávám upotřebí vše, co v koši bývá. Teď jsem se dovolal do Globusu na Zličíně, tak mají výběr košů i dárkových balíčků ihned ke koupi, tak vyrazím.

hahanaj*
hodnocení

2x

nejlépe zavolat na bezplatnou linku 800 241 242, pak můžete jít najisto

hodnocení

Děkuji za číslo. Zavolal jsem a dali mi číslo 251 037 198-9. To je přímo oddělení, kde ty koše mají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]