Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uber taxi, zkušenosti?

Od: pipin odpovědí: 5 změna:
Dobry den. Potrebuji poradit s uberem. Kromě toho že ta aplikace je děsná, dá se s nimi normálně cestovat? Je na ně spoleh? Nemáte někdo třeba už nejaky kontakt na někoho? Jedu na chatu z prahy do českých Budějovic a potrebuju odvoz, Uber jsem chtěl zkusit neb potrebuji ušetřit,ale uz jsem se i zaregistroval v te jejich pitome appce a zadal místo i cíl a ani se to nehne, nic. Myslel jsem ze mi vyjedou nějaké kontakty, ale nic. Tak na co je ta registrace? Fungují vůbec? Jasně, plno špatných khlasut na uber,ale člověk neví jestli to nepisou z většiny i taxikari, nakonec na taxíky at uz aaa profi taxi apod není spoleh,kolikrat už s člověkem vypekli a to potřeboval člověk i od doktora rychle domu apod. Tím chci říct že všichni stojej za prd,a s tím uberem jsme chtěli ušetřit. Jezdí za 10kc/km ne?díky za zkušenosti.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Uberem jezdím běžně, dcera s ním jezdí v i cizině (třeba v Asii). Fungují celkem spolehlivě.

Aplikace pracuje tak, že řidič když chce jezdit tak se přihlásí a čeká. Když zákazník dá požadavek, tak ten se zobrazí řidičům v okolí a některý cestu vezme a vám se to v aplikaci zobrazí. Jenže do Budějovic se nikomu zřejmě jet nechce. Budete muset jet třeba vlakem a z nádraží v Budějovicích si pak vzít Uber.

pipin
hodnocení

Jedna věc mi nejde do hlavy, já si chci ale cestu zarezervovat na příští týden. Ti ubeři to vidí tak že to potrebuji hned? To je pěkné debilni systém ale. Mají se zobrazovat kontakty a člověk by se s nimi už domluvil. Něco i přidal třeba na ceně. Prosím vás neporucujte mi vlaky, ČD to je horší než v lágru a navíc, budu mít 4 kufry, balení vody, a pejska ( malého). Zkratka potrebuji jet od baráku.

joudic*
hodnocení

0x
ja pouzivam liftago.. v asii uz se uber nebo grab vyplati lepe, tady moc ne
re4zon
Jak to ze tady ne? Jeste se mi nestalo, ze by Uber, Bolt (taxify) nebyli vyrazne levnejsi nez liftago. Rozdil je vetsinou 30-50÷...
joudic*
ja resim hlavne letiste a vzdycky naknap *smich* liftago ma vic aut a jsou okolo a cena cca stejna z plzenske.. +-250.. tazatel chce objednat dopredu a to pres liftago jde, aspon mi o tom kdysi prisel spam

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]