Nejste přihlášen/a.
Ach jo, jsem totálně závislý na ženě, která je mi nevěrná (sama se k tomu přiznala). Je hodně sexy, dává to najevo ostatním, hodně flirtuje a sama tomu jde naproti svým vyzývavým chováním a oblečením.
Mne si totálně omotala, ze začátku by mi snesla modré z nebe, dnes ji musím prosit o schůzku. Je to s ní jak na houpačce, už jsme se asi stokrát rozešli a sešli. Přečetl jsem mnohu článků o hysterii a přesně to na ni sedí. Nedokážu se od ní odpoutat. Dluží mnoho peněz, po mne chtěla taky půjčit velkou částku, ale pomáhám ji jen v těch malých. Nebydlíme spolu. Teď bych to nazval, že je vztah nevztah, sex byl zpočátku úžasný, teď už půl roku nic. Neustále cca 6× denně mi telefonuje a baví se semnou jako bychom byli partneři. Domluvíme se třeba na společný víkenda, ale ten nikdy není ptž prý je s kamarády nebo kamarádkami. Hodně lže... Vím, že to není žena pro život, ale jsem s ní tak moc citově spoután, že vydržím třeba dva měsíce ji nekontaktovat a pak to zase udělám a vše je na novo...
Navštěvuji psychologa, ten mi moc nepomáhá...
Budu vděčný za každou radu... děkuji
I po dlouhém období se stav nemění, pořád na ni myslím, ona už má jiný život a úplně se odstřihla.Netušil jsem, že to může tak dlouho trvat, přitom je to žena, která mi ublížila max způsobem jak jen ženy umí ublížit.Nevím si rady, vůbec nevím jak ji dostat ze své hlavy, ničí mi to i jiné vztahy...
Uvědomit si, že tohle nemůže být do nekonečna, jinak Vás ta hysterická manipulátorka zničí. Vztah, který se nevyvíjí, není vztah. Ten stav Vás vyčerpává, ona si z Vás bere energii a ji to baví, zvyšuje si svůj kredit na Váš úkor.
Pak to musí být otázka vůle nezvednout telefon, nezavolat, zcela se odstřihnout. Změňte životní styl, číslo v mobilu. pokud možno místo pobytu, Najděte si koníčka, kde se vystavíte jiným kontaktům.
Kolik Vám je let?
Ale když to uděláte a vydržíte ji neslyšet, nevidět třeba / plácnu/ do Vánoc, tak se Vám uleví. Ona pro Vás musí zmizet totálně a navždy, abyste se mohl nadechnout do svobody a do nové etapy jinde a jinak. Z každého rozchodu se člověk vzpamatovává nějaký čas. Já z posledního rok. Pomůže zapojit se do nějaké činnosti. Existují kluby, sportovní oddíly, jazykové, výtvarné kurzy, sbory, ochotnické soubory, taneční pro dospělé, turistické akce, večerní volejbaly,...Pomůže vypadnout ze stereotypu a zaměstnat se něčím jiným, než myšlenkami na tu úpírku.
Tady v horách teď probíhá kosení luk. Vesměs mladí dobrovolníci z celé republiky s kosama a hráběma. Rozdělí si úkoly, při práci je veselo, příroda, plno nových sympatických lidí, slečny svačinářky s košíkama a rytmus drží muzikanti..
Nic na tom není, jenom jste se prostě zamiloval. Někdo to pozná v 15 letech, někdo jako Vy, některá sestra, sekretářka se zamiluje do svého šéfa, a někdo tento cit nepozná nikdy. Děkujte pánubohu, že Vám dovolil tento krásný cit prožít. Až dosáhnete vrcholu a pojedete šupem dolů, bude to setsakramentsky bolet. Pojem zlomené srdce by se Vás mohl také týkat. Nastudujte si to podle internetu. Hlavně, vše se dá přežít, musí Vám zůstat alespoň 5 % rozumu.
Drží Vás to jak dlouho? Povětšinou to skončí po 2-3 letech. Je to jako droga. Je to i popsáno, přesně podle ovlivnění částí mozku, když užíváte drogy.
Vkládám k tomu velmi zajímavý článek, prostudujte.
Podle toho, jak jste to popsal, Vás to pěkně drží a sebralo Vás to.
----------------------------------------------------------
Jak z toho možná ven.
pronaladu.cz/... - ale nebude na Vás asi nic fungovat.
Jedna rada by byla najít si novou ženu, se kterou se vyspíte a zkusíte přebít tento vztah.
Jak z toho ven? Jako se vším, na čem mám závislost. Ostatně to sám píšeš, že víš co je to za mrchu, ale prostě si tě omotala a jsi závislý..a je moc fajn že si tohle uvědomuješ..bez toho by ses nepohl. Prostě se od ní odpoutat..vymazat její číslo..pokud ho víš z paměti, tak si ho pak nějak uvnitř schválně měnit, až si nebudeš jistý tím správným. No a pak jen čas to zahojí a zapomeneš...jen každý ten čas má trochu jiný. Někdo za měsíc už si pomalu ani nevzpomene a někomu to trvá i rok a dýl. No a ten čas trávit jinak než jsi ho trávil s ní..i myšlenkama. No a když už si na ni někdy třeba i v noci vzpomeneš, klidně si pobreč a třeba i si i u toho schválně pouštěj líbivou hudbu, abys mohl bulet..ono by to pak mohlo i dřív vše odeznít. Hlavně nehrát "borca" a nedusit to v sobě..to naopak v člověku dýl zůstane.
Ale určitě to nelepit další jinou ženskou, jenom abys na tuhle zapoměl.
Tato komediantka se vám pěkně hihňá za zády. Ale slyším to prvně, že v naší zemi existuje jenom jedna pěkná atraktivní žena. Jestli jste chlap, tak hledejte jinou a kvalitní. Nebo máte koule jenom na takovou natřásající se figurku? 6x denně vám telefonuje a k ničemu?...děs. Vy nejste spoután city, ani nepotřebujete psychologa, vy jste jenom naivní a prdlý a kontaktem s ní si nechcete připustit, že vám přibývají léta.
Já si myslím, že ten, kdo žije plnohodnotně svůj život, se svými sny a snahou plnit je, nepotřeuje se takhle ptát. Pokud bude žít tak, jak mu to někdo diktuje a když mu dovolí narvat se do svého života, tak to tak bude, protože každý si dovolí tolik, kolik je mu povoleno. Vy s ní a jejím manipulováním spolupracujete, tak to máte takto. Bude to tak dlouho, dokud se neodstřihnete. AŤ tomu budete říkat cit nebo rozum, nikdo vám nepomůže. Musíte jen vy, sám v sobě.
Ano, souhlasím. Problém je v jedné věci, že z počátku to máte pod kontrolou a postupem času je z toho závislost. Snažím se věnovat sportu, čtu knihy, na okolí se usmívám, mám spousty kamarádů. Pak přijde noc, den a je vše na novo...nikdo mi nepomůže, nicméně některé příspěvky mi pomáhají
Zbavit citu? To nejde a s citem to nemá nic společného. Tobě chybí sebeúcta a jednou z tebe vytahá i byt a skončíš na ulici. Udělej jednou něco jinak a uvidíš ten efekt. Good luck.
ona už ze mne nic nevytáhne, ona už žije svým životem a má někoho jiného. Otázku, kterou tady pokládám, které nerozumím, že žena, která ublíží neskutečným způsobem jak je možné, že ji mám pořád v hlavě, je to už moc dlouho
Sebeúcta kolego. Na to musíš přijít sám co to způsobuje. Nenech se ponižovat, protože jsi 10x lepší než ona a ženských je habaděj. Víš co jednou pomohlo mně? Jiná žena a všechno zmizelo a dokonce mě pak ta moje začala otravovat a prosit, ale už jsem se k ní nevrátil nikdy. Už je to dávno tedy, ale nezapomněl jsem na to. Jiná žena a zapomeneš hned. Jiné by se o tebe praly. Taková je pod tvojí úroveň. Polož si tu otázku co na ní máš opravdu rád a zjistíš, že nic.
Děkuji, máš pravdu, souhlasím. Víš problém nemám v navázání jiného vztahu, akorát se neumím soustředit na jiný vztach, pořád je ta mrcha ve mě. Je to ďábel a nejde ji z mozku vymazat. Možná ta sebeúcta chybí, možná je ještě málo času,nevím...
Ano mám pravdu a jak k tomu přijde ta co na tebe nyní čeká? Mně se to stalo tak, že v práci jsem se seznámil s holkou v době, kdy ta moje lhala a chovala se jako mrcha a já jí stále chtěl jako trouba. Jak jsem poznal tu novou to zmizelo prostě a ta moje jak to zjistila na mě čekala stále u práce najednou. Jednou se tam sešly obě a bylo hotovo. Ta druhá byla strašně hodná a milá a v ten den se to zlomilo. Zůstal jsem s tou druhou a to čemu říkáš city se vytratilo samo a byl jsem fakt rád.
Podívej se na to takto: pomůže ti v nouzi? Až budeš nemocný? Až nebudeš mít peníze? Myslím, že ne. Krása je pojem dosti ošemetný. Existuje i vnitřní krása a tu hledej. Také jsem si sebe nevážil kolego a pak nic nedokážeš a bojíš se všeho. Dnes plením úřady jako na běžícím pásu a nic mě nezastaví. Nic jsem jako tank bez brzd. Jednoho dne jsem si dal slib a ten slib musím dodržet stůj co stůj, protože bych nebyl chlap. At mě klidně zastřelí je mi to fuk. To myslím vážně.
Ten kdo rezignuje na svá práva, rezignoval do konce života a ta práva defakto nemá a není člověkem a víš ty co? Oni se mě bojí.
já vím a chápu to a samozřejmě nechci nikomu ublížit. Ano měl bych se možná více chovat jako chlap.Víš co ona mi urážela i mé mužství, prostě masakr. Já to mám v hlavě a teď ten nový vztah tím trpí a není to ono...
Tobě děkuji, pomáhá mi to
Urážela mužství? V tom případš to co píšu platí dvojnásob a i ženy ti tady radí už jí neber telefony. Neexistuje a pokud ano tak tě nechápu. Je to o sebeúctě prostě.
Pavle je to tak, hele já s ní vůbec nekomunikuji, šlo mi jen o to jak ji dostat z hlavy. Proč ji tam pořád mám...já ji tam nechci mít. Prakticky ona utla veškerý kontakt, což je dobře, kdoví co by bylo. Poslední její vyjádření bylo, že kompletně za vše mohu já. Tady ty komentáře jsou skvělé, mě pomáhají. Asi je to vše o času, ale to že je taková mrcha už vím skoro dva roky a dva roky rozum bojuje se srdcem. Je to už moc dlouho...Přitom jak jsi psal, hodně žen projevuje zájem a za ty tři roky jsem kvůli ní je odmítal...
Já tě chápu je to něco, že ani sám nevíš a odporuje to rozumu že? Možná jsi neměl odmítat jinou, protože mně to kdysi pomohlo, ale to mi bylo 17 let.
přesně tak, teď se už nedá nic dělat, byla chyba do toho vztahu jít, ani jsem ten vztah nechtěl, tak dlouho mne uháněla a přesvědčovala až se ji to podařilo. To víš kočka jak hrom, kdo by nepodlehl. Já se blb zamiloval a ona mne jen využívala, měl jsem někdy i pocit, že mne miluje, plánovala svatbu atd, přitom vím, že mne podváděla. Ano, měl jsem v té době přijmout ty ženy co se nabízely. Snad ji už konečně dostanu z hlavy.
Eurostyle. Hezký obal a prohnilé vnitřnosti. Tak je to se vším i s většinou žen. Je to smutné. Dny kdy žena neublížila jsou ta tam. Mě zase trošku ošidily dámy a nyní sklízí a bez slitování.
děkuji, ona určitě o ničem neví, ona je bezcitná a nemá žádnou pokoru a empatii, pouze v počátku, kdy láká do svých sítí. Její výhoda je v tom, že je neskutečně přitažlivá a vymění kohokoli během třeba jednoho dne. Sama by lásku chtěla,ale neumí si ji vůbec vážit. To co jsem s ní zažil za ty roky jsem si nedokázal představit ani ve špatném snu. Lži, nevěry,urážky toho nejhrubšího charakteru. Pak najednou láska až za hrob, pořád nahoru a dolů, totální citové vydírání.Přesto mi zůstala v hlavě a nedokážu ji dát z té hlavy pryč.
Pavle ze začátku to nepoznáš, pokud nemáš žádné zkušenosti s takovými lidmi, ona ten první půlrok byla skvělá a měla ráda zvířata a přírodu. Postupně se to začalo měnit, od malých půjček po žádost o velikou, když jsem řekl ne tak okamžitý rozchod a pak zase časem návrat. Jako by tě pomalu omotávala...víš co, ono to asi lze tady těžko popsat, možná pochopí kdo zažil. Trochu ji i závidím, mít její povahu tak jsem happy a mám ji někde tak jako ona mne
Jasná čarodejnice. Každopádně na to žádná rada a pomoc neexistuje upřímně. To je v tvojí hlavě a na to můžeš přijít jenom ty sám. Potěšil jsem tě?
no v podvědomí toto mám, že na to žádná rada není, přesto tady ty rady mi i sílu dávají a pomáhají. Už jsem zkoušel i odborníky, ono chvíli je fajn a pak zase se to hrne znova. Vím, že to chce čas,ale zdá se mi to už moc dlouho...
a ano je to ďábel a myslím, že teď už splétá své plány na dalšího...štve mne, že přijde další, který naletí a ona je beztrestná a v podstatě si to užívá...v její hlavě neexistuje pokora, soucit nebo omluva či pocit viny
připouštím, že je ve mě taky vina, měl jsem to možná sám ukončit dříve,ale víš jak to je, když je člověk zamilovaný
Co jsme? Nějaké opice na nějaké planetě a víc nevíme. Záhady života a vědomí. Ten zažije a to a ten zase to. Někdo má a noční můry a nevíme. Někdo vidí duchy, nebo ufo a nevíme. Čarodejnice existují a čas běží a vlastně o nic nejde. Nevíme kdo jsme - kde jsme. Takže on se to nějak vyvine jak má a uvidíš časem.
Škoda, že jste ve 45 stále sám bez manželky a dětí, přestože ženy o vás mají zájem. Asi děláte chybu ve výběru, když vám sedla taková to paní, i když chcete na ní zapomenout, ale vlastně ve skutečnosti nechcete.
ano souhlasím s Vámi, možná přitahuji zlo, nevím...nikdy jsem nikomu neublížil tak nevím proč se mi to děje. Manželku jsem měl i děti mám...ale žiji momentálně sám. Chci na ni zapomenout, prostě mi to nejde...
Kdyby jste někde potkal tu Pravou, tak na tuto můru zapomenete během jedné vteřiny. Tak snad se vám to podaří jí někde potkat. Jiná pomoc nebo rada pro vás není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.