Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malý penis ve 13?

Od: nemamjmeno odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

Mám takový problém, je mi čerstvě 13 a mám podle mě malý penis. V klidu má asi 3-4 cm a v erekci 9-9,5 cm. Přijde mi, že ho mám hrozně malého, ani nemám chlupy a celkově je malý a v objemu ještě menší. Varlata taky nemám zrovna největší, myslíte, že se časem zvětší? Hrozně mě to tráp. Díky za Váš čas.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Podle mě jsi ještě dítě a ve všech směrech se vyvíjíš. Muži asi poradí fundovaněji, ale já mám dva dospělé syny, kteří taky byli 13letými chlapci. Všechno bude v pořádku, neboj se.

liska5
hodnocení

1x

Mám dva vnuky takhle staré a mohu potvrdit, co píše inžinýrka. Ta doba teprve nastane, kdy Ti to všechno začne růst. Kdyby to bylo už teď a měl jsi větší rozměry, ochlupení a měnil se Ti hlas, tak by se Ti zase zpomalil růst do výšky. Takže klídek, všechno příjde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]