Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přemluvit přítele?

Od: anonymka odpovědí: 8 změna:
Ahoj...strašně moc miluju spanking..
při sexu..u bývalého partnera to bylo v pohodě. Ale tento je takový stydlivý a nemohu ho k tomu přinutit ikdyž mě to extrémně vzrušuje..
Když už tak hodně malinko což já mám raději hodně klidně i plácačkou a různýma věcičkama.
Co s tím?
Nechci se kuli tomu rozcházet ale trápí mě to.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Sex není o tom druhého do něčeho nutit, nebo přemlouvat. Intimní chvíle by měly být příjemné pro oba dva. Nenaléhejte, ale komunikujte o tom spolu. Pokud se to partnerovi příčí, pak si budete muset najít vhodnějšího. Protože jak nebudete spokojená v tomto, nebude vztah dobře fungovat.

lucie*
hodnocení

3x

Kdysi jsem si myslela,že sex je nejdůležitější část vztahu...no,po letech už si nemyslím a vidím jiné hodnoty (i když vzpomínám na divoké noci,tak můžu říct,že mi nechybí,neměnila bych) Sama rozmyslete co je opravdu ve vztahu důležité.V sexu nemůžete někoho nutit do něčeho,co jej nebaví nebo mu vadí.Měl by to být přirozený akt,nikoli tělocvik,kde si na začátku určíte "sestavy a cviky".Mluvit o tom s partnerem můžete,ale u stydlivých,konzervativních lidí to moc nepomůže.

hodnocení

2x

Trochu ho opijte, pak se uvolní a bude snáz dělat všelijaké blbiny. Ale pokud to nepomůže, tak to přes jeho osobnost prostě neprojde.

liska5
hodnocení

1x

Jestli je to pro Vás tak zásadní, tak budete mít ten problém pořád. Pak ten vztah může ochladnout a na tomhle skončit.

smode*
hodnocení

0x
To mi připomnělo film Sekretářka. Normálně mu to řekni - Ty pro něj určitě děláš v sexu i věci co zas nebaví Tebe tak proč by nemohl alespoň občas on? Kdyby se všichni řídili takovými nesmysly jako že to musí vždy oběma vyhovovat, pořád se jim to musí vzájemně stejně líbit, nelze to dělat jen jednostranně apod..trvaly by veškeré vztahy tak půl roku maximálně. Jestliže je to tak důležité a nebudete to spolu provozovat, váš vztah se stejně rozpadne. Hlavně nechápu jak může mít jakýkoliv chlap s tímhle problém - naopak za takové blbinky jeho dívenky si může spíš gratulovat...navíc muži jsou na rozdíl od žen zvyklí dělat obtížné a nezábavné věci zcela běžně. Takže pokud se cuká, nevím nevím jak dlouho vám to takhle vydrží.
lmgify

nechápu jak může mít jakýkoliv chlap s tímhle problém
Tazatelka píše: "... já mám raději hodně klidně i plácačkou a různýma věcičkama", takže asi chce větší "nářez" než jen lehké poplácání a někteří chlapi prostě ženy "bít" nechtějí. Zvlášť když jim mají zůstat jelita.

smode*
Pravda, tomu zcela rozumím a souhlasím avšak ani tak nevím proč se neumí překonat a občas jí naplácat pořádně když muži pro ženy dělají běžně daleko extrémnější a mnohdy i riskantnější věci.

houbes*
hodnocení

0x
Víte, někoho nutit do něčeho při čem by se třeba styděl ukončí nakonec vztah. Musíte na něj pomalu. Osobně mám zkušenost kdy žena mi chtěla něco dělat a použít vibrátor. Razantně jsem odmítl a rozešli sme se. Prostě sex je o telerantnosti dvou lidí a pokud to tak není tak je to třeba znásilnění proti jeho vůli !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]