Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jestli by zde prosím někdo nevěděl: Nevím, co mělo znamenat oznámení na pevnou linku. Ozvalo se: Dobrý den, dostali jste SMS. A následně jiný ženský hlas asi s polským přízvukem sdělil, že moje zásilka, kterou jsem si objednala a to ortézu bude uložena k vyzvednutí... Jelikož jsme nic takového neobjednávali, zavěsila jsem. Teď přemýšlím, jestli to zase nebyla nějaká finta od šmejdů. Doručení SMS na pevnou linku se mi zdá divné.
Děkuji, jde ale i o to, že jsme nic neobjednávali, nevím ani pořádně, co to ortéza je. Mám teď strach, aby po mně někdo ještě nechtěl nějaké peníze, jak dokážu, že jsme nic neobjednávali. Mohl to někdo objednat z legrace na mou adresu.
Pokud jste si nic neobjednali, tak se nic neděje. Pravděpodobně jde jen o omyl v telefonním čísle.
A i kdyby Vám u domu zvonil pošťák nebo nějaká přepravní společnost, vždy máte právo zásilku odmítnout převzít.
SMS na pevnou linku lze skutečně doručit, přečte ji strojový hlas (proto se Vám zdál ten přízvuk). Klidně si zkuste poslat sms ze svého mobilu na to číslo.
Ortéza je pomůcka při léčení poranění kostí, kloubů a vazů. Znehybní se tím část končetiny.
Jestli jste si nic neobjednali, jde asi o chybu v čísle. Dokud si nic nepřevezmete, platit nic nebudete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.