Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to klíště?

Od: jura* odpovědí: 15 změna:
Dobry den, prosim o radu... Vcera vecer jsem na noze objevil cernou tecku. Misto okolo ni hodne svedi. Nemyslim si, ze je to kliste. Poznate nekdo co by to mohlo byt? Opravdu kliste? Dekuji!
Jirka, 18 let.

Je to klíště?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

I když je ta fotka mizerná, je to klítě přímo ukázkové. Na zvětšenině jsou patrné i ty nožičky.

Je to klíště? #2

danys*
hodnocení

0x
Už jsem se lekl, že to je noha starce, ještě, že jsi dopsal věk.
Já tam teda vidím klíště, i když z fotky to je na prd

hodnocení

0x

Podívej se na to lupou, my to vidíme špatně.

hm*
hodnocení

0x

Je to fakt blbě vidět, ale mohlo by být. Jestli to drží a venkovní částí se dá kývat sem-tam (tedy spíš nahoru-dolů), tak asi ano. Ale to místo je nezvyklé.

hodnocení

0x

Chtěla jsem se ozvat k dotazu již dříve, ale nedostala jsem se k tomu.

Jirko, co se týče toho klíštěte, budeš si muset vzít lupu a pořádně se podívat.Je to špatně vidět a za další, místa kolem klíštěte bývávají zarudlá.
Ono bude asi čerstvě zakousnuté, tak ho pinzetkou vytáhni.

doplněno 25.07.19 14:30:

A co se týče tvých nohou = katastrofa *alene*
Začni se jim konečně věnovat ...

liska5
hodnocení

0x

To spíš vypadá na malý stroupek. Prohlédněte si tvar klíštěte na internetu. Když je přisáté, tak s ním pohnete nahoru dolu. Pod lupou spatříte, že se hýbe. Tady není vidět, jestli to má nožičky. Místo není typické, ono má raději tenkou kůži, ale zase moc bych se nedivila, sama jsem měla klíště v klenbě na chodidle.

hodnocení

0x

Asi to klíště je. Nechápu však, jak může někdo mít tak strašné paty, když se prodává tolik všelijakých krémů.

Me na těch patách nic divného nepřijde. Třeba chodí trvale bos.

To jsem asi divná já, ž e mám kůži na patách jako dětskou prdelku a to běhám po zahradě bosa. Ono stačí si je mazat Indulonou.

liska5
hodnocení

0x

Namydleným vlhkým kosmetickým tamponem to klíště přetírejte lehce krouživými pohyby. Mydlení dlouho nevydržíí a pustí se a zůstane na tamponu. Tedy pokud je to klíště. Pak místo umýt a vydesinfikovat.

72mona
hodnocení

0x

Oči (nebo monitor :-D) těch, co vidí klíště, bych chtěla mít.

Může to být cokoliv, klidně drobný krevní výron. M.

liska5

Já jsem přesvědčena, že to je stroupek. Počkáme, jestli se Jura ozve.

no
hodnocení

0x

Juro, bylo to tedy klíště?

jura*
Ano, opravdu to bylo klíště! Děkuju všem za rady. K těm patám - máme to v rodině vrozené, s tvrdými patami se potýkám od 15 let...

hodnocení

0x

Jinak klíště se dá vytáhnout versatilkou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]