Nejste přihlášen/a.
Ahoj, s přítelem jsme se rozhodli že bychom chtěli zkusit něco nového a udělat s společnou noc v hotelu, řekl mi že výběr nechá na mě. Jenže já vůbec nevím kam bychom mohli jít. Nechci jít někam do penzionu nebo tak něco. Takže mě napadlo jestli byste mi nějaký hotel nedoporučili. Bydlím v Hlinsku v Čechách a potřebovala bych hotel tak do 10-15 km. Moc prosím.
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
helen*
Ten hotel vypadá hezky. Myslíte, že když tam dnes přijedeme vezmou nás. Nebo musíme mít rezervaci?
Pokud se chcete vydat tímto směrem a tak daleko, tak možná raději do hotelu Panský dům a pak rozhodně na nezapomenutelný oběd (ale jen v pátek a v sobotu) do Kávaření na patře.
Ale mrkněte i na ceny.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]