Ahoj, s přítelem jsme se rozhodli že bychom chtěli zkusit něco nového a udělat s společnou noc v hotelu, řekl mi že výběr nechá na mě. Jenže já vůbec nevím kam bychom mohli jít. Nechci jít někam do penzionu nebo tak něco. Takže mě napadlo jestli byste mi nějaký hotel nedoporučili. Bydlím v Hlinsku v Čechách a potřebovala bych hotel tak do 10-15 km. Moc prosím.
Počítejte v těchto končinách v lepším hotelu nejmíň tak 1400,- až 2000,- za noc pro Vás dva. Přičtěte si večeři a pití...Ptejte se, zda cena zahrnuje snídani.
Otevřete si mapu Hlinska a okolí. Zadejte si některé z okolních městeček se slovem hotel a objeví se vám nabídky. Třeba Devět skal. Prohlídněte si ceník, fotogalerii, reference, co nabízejí, příp. rezervační formulář.
Tak v Hlinsku asi jedině Styl, tam je to i s wellnes. Do 10-15 km se těžko co jiného najde, jelikož nejblíž je asi Svratka - tam je Mánes (velmi dobrý) 9 skal ve Sněžném (dobrý, ale stojí dost) Jezerka na Seči (super, ale ranec jaxviňa)
Pokud se chcete vydat tímto směrem a tak daleko, tak možná raději do hotelu Panský dům a pak rozhodně na nezapomenutelný oběd (ale jen v pátek a v sobotu) do Kávaření na patře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.