Nejste přihlášen/a.
Znám to,mám to taky,jen já vím,že je to pouze platonické,máme jiné životní priority a nepřitahuje mě (já jej ano) takže to vše co popisujete taky probíhá,ale nikdy to nenechám zajít dál.Jednou měl takovou mladou ,žárlivou partnerku a když mě vytočila,řekla jsem jí"kdybych ho chtěla mít,tak už jej dávno mám"!
Jestli je to můž,kterého milujete,máte hezký vztah,tak do toho nevrtejte.Zkusila bych někdy pokecat s tou kamarádkou "proč jste spolu nechodili?" třeba Vám odpoví to co já.A pouvažujte nad tím,že kdyby ho chtěla,tak jej už dávno máproč by ho chtěla až ted když má Vás?Třeba spolu kdysi něco měli,možná
...ale tohle neřeště,k čemu to je nutné vědět?
Asi jste působila žárlivě,proto rejpetak se neptejte,nechtě to být.Kdyby chtěl jí,bude s ní,ale má Vás,takže si to nepokažte zbytečnými obavami.
Kamarádství nebo přátelství mezi mužem a ženou existuje většinou tehdy, jestliže mezi nimi není nějaká hlubší náklonnost nebo je tam něco co jim v plnohodnotném vztahu muž/žena "brání" a to i přez jisté "sympatie"...Jak to mají konkrétně ti dva, to ví jen oni, tady nezbývá než věřit podání přítele, nebo odejít. Pusa na pozdrav obětí apod., mezi mužem a ženou je celkem běžné i jen při docela "povrchním" kamarádském vztahu kdy spolu nic hlubšího nemají a vyjadřuje to asi tolik, že se vzájemně berou respektují a váží si sebe navzájem, čili kamaráda poplácám po zádech, ženě kamarádce dám pusu "chce-li" to tak a dle situace, a nic hlubšího v tom není. (Tady musí muži rozlišovat, někdo je prostě "kontaktnější" někdo ne, některou ženu tím že jí nedáte pusu na pozdrav "urazíte" protože to bere jako zdvořilostní poklonu z vaší strany u některé je to naopak.)
Tak to vám asi musí hodně vadit, neboť přítelkyně jste vy a ona hlavně, tedy před vaší přítomností, by se neměla takto plazit po kamarádovi. Ví přece se k sobě patříte a divím se, že přítel jí to trpí. On bude asi vratký ve vztazích, když druhé ženě dokáže napsat, že na ní myslí při sexu. Buď je ještě hodně mladý a nebo se už nezmění. Tato kamarádka toto své chování před vámi víceméně žensky předváděla schválně, aby vás naštvala. To bude asi takový typ slizounky, asi bych si na ní dala větší pozor. Mně by asi takový partner moc nevyhovoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.