Nejste přihlášen/a.
Co je pravdy na partnerčině sdělení? Asi úplně všechno, protože ona ví, ona může srovnávat. Jiná věc je, jestli to má říkat. Ale v afektu a v opilosti se pravda říká. A bývá nemilá.
Dokud jsem si nepřečetla Váš příspěvek v 5,25, že partnerce vyčítáte minulost, tak jsem Vaše rozhořčení z neomalené partnerky chápala. Jenže ten vztah jednoznačně kazíte Vy sám. Zatímco Vy se můžete lepší technice v posteli naučit, ona minulost nezmění. To nejde. Co jste si vybral, to máte. Kdyby mi někdo neustále vyčítal, že jsem v minulosti tohle a tamto, tak také vybuchu. Také řeknu něco škaredého.
Vy dva se bu´d v klidu rozejděte, nebo se musíte domluvit, že z Vaší strany už nepadne o její minulosti ani slovo. A z její strany se Vám dostane podrobnější vysvětlení, co se jí v posteli líbí. Velký penis je možná dobrý na pokoukání, ale není to záruka spokojenosti ženy.
Věřte,že to nebyl afektkdyby to nebyla pravda,tak jí to tak rychle nenapdne.Najdětě si takovou,která nemluví v afektu a nejlépe takovou co se nehádá...pokud setrváte,můžete se takové scény dočkat na věřejnosti nebo Vás bude podvádět.Nejlépe se podvádějí můži "co snesou všechno".
Lásku bych do toho netahala.Lidé milují své partnery,nemůžou bez nich žít,ale zároveň je dokáží urážet i podvádět.Řeště jen svou psychiku,jak se s partnerkou cítíte,kdo u vás velí a jestli vám to vyhovuje...atd. Slova dlouho bolí,proto pouvažujte ,zda si při každém dalším sexu nezpomenete na její slovábude Vás to bavit?
Rychle se od toho dna odpíchněte, protože taková vám za to nestojí, abyste se tolik trápiot. Je to od ní ubohé, budte rád, že se ukázala v pravé podobě. Totiž, když se někdo rozchází, tak není potřeba druhého ponižovat a urážet, ona nemá úroveň, nezahazujte se kvůli ní.
Předně jestli něco takového řekla, je to forma pasivní agrese a je schopna použít příště něco podobného a bude se to projevovat i jinak, doporučuji ni nechat jít její cestou, ať si tohle hořký kafe užije zase chvíli někdo jiný. Ohledně pravdivosti tvrzení jsou možné obě varianty. Buďto to je více či méně pravda (měl by jste vědět či tušit sám) a v rozčilení řekla co už měla dávno na srdci, nebo to pravda neni a použila jen jednu ze zbraní jak podrazit mužovo ego. Po Vás je to jen pozitivní, protože si najdete jinou partnerku, která by vám takovéto věci sdělila případně šetrně, nikoli ve zlém, z případných chyb ať už v naslouchání, vytušení, komunikaci, iniciativě napravíte a vše bude perfektní
Co je to za partnerku, které dělá dobře, že Vás zraňuje?!? Já být Vámi, tak se sbalím a odejdu, ať si jde za tím prvním. Tohle se prostě ve vztahu nedělá. Odhalila svoji skutečnou tvář. Nenenechte si namluvit, že to byl úlet! Nenamlouvejte si, že je ve skutečnosti ohleduplná, citlivá a vlídná.
Pusť to z hlavy... Prostě něco naplácala a je to... Jediným účelem bylo Ti uškodit... Pusť to prostě z hlavy... A když o Tebe nestojí, tak to asi taky není správná kombinace ne? Když se dva lidi milují, tak sex jen asi 50% vztahu a pak Ti lidé se snaží jeden o druhého, aby se jim spolu líbilo a vymýšleli spolu nějaká řešení... A určitě mnohdy řešitelná...
Protože po pár letech vztahu a až budete starší, tak zjistíte, že sex je skoro obtěžující a že to ve vztahu nemusí být až tak důležité...
Pravdou je, že dneska asi ani láska neexistuje, jenom boj o požitky, o mamon, o sex uspokojení a nikdo neřeší lidské vlastnosti... A ve vzatu by mělo jít prostě asi o kombinaci, prostě od každého kousek...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.