Nejste přihlášen/a.
zdravim mam poslat penize na ucet ,jenže mi daly složenku ,ja složenku nevyužila,pac sme mohla i pres net...tak sem to udelala,ale na složence to pro me bylo trosku slozité poac složenky neposilam...zadala se tedy cislo uctu ,ale envim zda správne pac začátek nezacinal nulama ale císlem 3754- dalších 8 cisel a kod banky 0710 ...tudiž sm to dala i s pomlčky sl o to...mám ho správne? pac na ucte se mi odecetlo 1000 ,ale nejak už nepoznám zda se to poslalo správne...muže existovat takové vcíslo? bylo na predni strane na složence s tim i jejich adresa...dekuju za rady
Účet je veden u České národní banky,ta používá předčíslí účtu.Záleží z kterého int. bankingu jste to poslala,obyčejně je v příkazu k platbě okénko na předčíslí a pak okénko účtu + lomítko na banku.Nevím, jak to je s pomlčkou,ale jestli se platba nepřipíše, tak se vám za pár dní vrátí zpět na váš účet.
Pomlčka není číslo.To by i opici muselo dojít.Takže těm úředníkům to dojde taky.Budou se řídit podle čísel.Platba by měla být odeslána správně.pokud je číslo účtu správně napsáno.Ale jen pro informaci.Většina bank má udělené políčka na každé číslo a lomítko,nebo pomlčku mají již mezi předčíslím a účtem sami nastavenou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.