Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brigáda jako řidič skupiny B

Od: lloj odpovědí: 7 změna:

Zdravým, nevíte o nějakých možnostech práce jako řidič skupiny B u třeba velké společnosti jako je coca cola? V současné době na netu nemohu nic najít (asi krize), ale před časem mi bylo taková nabídka podána . bohužel jsem jí nevěnoval příliš pozornosti, jelikož jsem neměl řidičák. Jelikož chodím do školy potřeboval bych to jen jako dlouhodobou brigádu nebo na část. úvazek. Hrozně mě baví ježdění, ale nemám žádné skušenosti, čehož se bojím, že by mohl být hlavní důvod proč mě nepřijmout, ale myslím si o sobě, že jsem velmi opatrný a respektuji všechna pravidla provozu - jsem zodpovědný. Dík (liberec)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

arecibo*
hodnocení

0x

Zkuste přepravní firmy jako PPL atd. Sice budete pracovat na ŽL, ale pro začátek to nevadí.

Pak můžete zkusit třeba Českou poštu...

hop®

Hezky jsme se sešli!:)

Ale u pošty, pokud vím, vyžaují alespoň symbolickou praxi...

arecibo*

To já nevím - asi máte lepší info než já:)

Teď mne ještě napadl taxikář, ale tazatel zřejmě měl na mysli bezpečnější práci:) Nebo jezdit s nějakými výrobky - pečivo atd. Jen si nejsem jistý, zda už musí mít vyšší kategorii než B.

hop®

Na běžné dodávky stačí béčko...

doplněno 28.02.10 21:39:

...ale u PPL si domluvíte šichty jak chcete, pokud rozvážíte rohlíky, většinou vyžadují nějakou pravidelnost...

hop®
hodnocení

0x

Také zdravÝm, se zkušenostmi se ještě nikdo nenarodil, a chápu že raději všude vezmou řidiče s praxí. Nicméně několik mých kamarádů se i bez praxe "chytlo" u přepravních společností (PPL, GLS...). Pravda, je to v Praze, ale v Liberci asi taky něco podobného funguje, zkuste se zaměřit i tímto směrem, přeji úspěšné hledání! :)

repak*

U kurýrních společností (PPL, ...) je dost velké riziko v tom, že ručíte za zásilky. Někdy jsou nemalé hodnoty. A není problém, aby se vám někdo do auta během doručování "podíval".

hop®

ANO, souhlas. Ale jako řidič vždy za zásilku ručíte, pokud nejste "zaplombovaný" TIRák s celní plombou. Ale asi máte rozumnou myšlenku, radši bych si nechal ukrást návěs rohlíků než osobák s tajnou vojenskou technikou, za tuto myšlenku dávám bod. A hlavně bych v tomto případě přemýšlel o "pojistce na blbost", ta dokáže zachránit dost...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]