Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat na otázku ohledně firem nebo institucí, které přijímají ové pracovníky i bez VŠ. VŠ nemám, jen maturitu, ovšem studoval jsem zdravotnickou školu, nyní bych chtěl spíš do kanceláře. A, chtěl bych vyzkoušet, co by mě naplňovalo a potom podle toho případně zvolit obor na VŠ. No, ale když žádnou VŠ nemám, moc firem mě nepřijme, že? Chtěl bych pozici, ze které bych viděl, co obnáší ten obor/ pozice, ve ktetém ta daná firma podniká, abych si poté udělal jasnější obraz ve své hlavě, jestli v tomto oboru chci zůstat.
A chtěl bych se zeptat, co byste mi doporučili.
Díky
Pane Bože ! Zdravotník a chce sedět na pr.. někde v kanclu? Hochu jak já ti tak závidím.Mít tu čest nosit ten modrý kříž na bílém tričku.Bojovník za lidské zdraví.To byl vždycky můj sen.Mít ruce občas od krve a bojovat o každou minutu se smrtí o jeden lidský život.Zdravotníků a doktorů je málo.A naše země to ví.Vrátil bych se ke zravovědě a začal bych si diktovat podmínky.Třeba se dál vzdělávat.Škola a další vzdělávání ve zdravotnictví,tě může vystřelit pěkně vysoko.I na tu vysokou školu.
Ale přece pracovat není moderní a bolí od toho ruce i nohy.Tuhle když jsem byl na kontrole, jsem mluvil se starší sestrou (chybí asi 2 roky do důchodu),ukazovala krokoměr a že za den (8hod.směnu na chirurgické ambulance) nachodí mnohdy i přes 20km.V kanceláři -tam se nemusí chodit,byť občas ale víceméně se jen sedí se na pr...li . A pak dělníků prodavačů,zdr.sester a bratrů ... není třeba tolik jako úředníků,co kdyby pak stát z jejich nedostatku zkrachoval?!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.