Prosím, nemáte někdo zkušenost s mužskou obřízkou? Mám problém při styku, že mi kůžička praskne na několika místech. Plastické chirurgie to provádějí přibl. za 10 tis. Nevíte kam se objednat a aby to bylo v rámci pojištění? Případně pokud máte jiný typ na zlepšení stavu. Díky všem za rady a vzkazy (neberu rady typu "voe nesexuj")
Pleteš do kupy spoustu věcí. Problémy při sexu způsobuje fimóza což je zúžení předkožky .Na to se dělá obřízka na pojišťovnu. Nebo máš problém s uzdičkou a to se dělá samozřejmě taky na pojišťovnu. Jde jen o naříznutí uzdičky ( a není k tomu nutná celá obřízka ). To cos si našel za 10 000 je obřízka bez indikovaných zdravotních důvodů a to tě nemusí zajímat protože to není tvůj případ. I v tom případě že bys chtěl obřízku jen " pro krásu " stačí když ti obvodak potvrdí že u moře se ti tam dostává písek a způsobuje ti vleklé záněty předkožky.
Opravdu problém posoudí urolog, v případě potíží zákrok hradí pojišťovna. U lékaře se dozvíte veškeré informace. Určitě si otázky i můžete předem promyslet a napsat. Na netu k tomuto tématu muži píší i své zkušenosti a rady.
Nebudu radit ty v*le nesexuj ale poradím ty v*le sexuj. Chce to pořád ( ta předkožka) namáhat a ona si zvykne. Obřízka se dělá hlavně z náboženských důvodu a výjimečně že zdravotních důvodu.
Pro ty nejchytřejší je nejrozumější je se sexem vůbec nezačínat.Ale to asi nechceš slyšet.Dělá se to s lokálním umrtvením a dělá se to běžně v nemocnici.Někdo říká,že musí být doporučení od obvodního lékaře.Jiný zase,že nemusí..Ale já mám to samé a nahání mi to hrůzu.Takže raději žádný sex.Dokážu bez toho žít a mám v životě více volného času.Nevyplatí se to.Ze zdravotního hlediska ještě jo.Ale pokud je to kvůli sexu,.je to kravina.Prostě je to jako z drogama.Taky se spousta lidí bez nich neobejde a přitom je snadné bez nich žít.
Vaše přítelkyně nebo dokonce být vaše manželka, to bych fakt nechtěla. Jestli k vůli sexu jste se rozhodl být vlk samotář, tak to je o něčem jiném. Ale sám člověk není NIC.
Pokud je vám 15 let, dá se váš příspěvek pochopit.
Správný pojem ve tvém případě není introvert ale asexuál. Introvert je uzavřený člověk, který nedává na jevo své emoce. To ale neznamená že by musel žít bez sexu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.