Nejste přihlášen/a.
Taky existují různé korektory např... ulevapronohy.cz/...
přesto bych se ale poradila s ortopedem - podle rtg zjistí tu vaši vadu a bude ji určitě řešit .
Malíček ne, ale na levé noze mám prostředníček na ukazováčku a děsně to bolí. Na pravé noze ukazováček na palci a to mi tak nevadí. Nakoupila jsem různá rovnátka apod., nic mi nepasuje (mám paličkovité prsty a prakticky nic nenavléknu, a to jsem zkusila i rovnátko, kde se dá otvor nastavit), na pár dní (ale pak už ne) pomohl gelový návlek na prsty.
Botama to není, dokáže to zlobit, i když jsem bosa, nebo mám "období klidu"a nevadí pevná obuv ani sandály. Na ten gelový návlek jsem měla asi alergii, pak už jsem to řešila ovázáním postiženého prstu a těch sousedních, po zklidnění zase návlek. K lékaři se chystám, ale u nás je čekačka na ortopedii na měsíce a ještě potřebuju doporučení obvodního lékaře.
Ten návlek vypadá takto: ezdravotnicke-potreby.cz/... ale kupovala jsem ho v takové "hadici"a stříhala délku podle potřeby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.