Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeloženy malicek

Od: albert* odpovědí: 9 změna:
Dobry den. Setkal se zde někdo s přeloženým malíčkem na noze. Potřebuji poradit. Dekuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Myslíte tím, že váš malíček je překřížený přes prsteníček? Jestli se kvůli tomu nemůžete dostat do boty, tak hledejte pomoc u ortopeda.

Ale možná tím myslíte něco jiného, možná máte malíček přeložený v polovině, tím pádem zlomený. Pak by to chtělo rentgen.

albert*
hodnocení

Dekuji za odezvu. Ne neni zlomený. Jen me je nepříjemné mít malicek v normální poloze. A nikdy jsem se nesetkal s nikým kdo by mel takto přeloženy malicek přes prstenicek

ja1
hodnocení

0x

Zkoušíte lotosové nohy?

Přeloženy malicek
Přeloženy malicek #2

Ty ženy musej zkusit jako zvířata :(*plac*.

hahanaj*
hodnocení

0x

Taky existují různé korektory např... ulevapronohy.cz/...

přesto bych se ale poradila s ortopedem - podle rtg zjistí tu vaši vadu a bude ji určitě řešit .

hodnocení

0x

Malíček ne, ale na levé noze mám prostředníček na ukazováčku a děsně to bolí. Na pravé noze ukazováček na palci a to mi tak nevadí. Nakoupila jsem různá rovnátka apod., nic mi nepasuje (mám paličkovité prsty a prakticky nic nenavléknu, a to jsem zkusila i rovnátko, kde se dá otvor nastavit), na pár dní (ale pak už ne) pomohl gelový návlek na prsty.

Botama to není, dokáže to zlobit, i když jsem bosa, nebo mám "období klidu"a nevadí pevná obuv ani sandály. Na ten gelový návlek jsem měla asi alergii, pak už jsem to řešila ovázáním postiženého prstu a těch sousedních, po zklidnění zase návlek. K lékaři se chystám, ale u nás je čekačka na ortopedii na měsíce a ještě potřebuju doporučení obvodního lékaře.

Ten návlek vypadá takto: ezdravotnicke-potreby.cz/... ale kupovala jsem ho v takové "hadici"a stříhala délku podle potřeby.

hahanaj*

Já tedy jdu bez doporučení a na ambulanci do nemocnice,tam je vždy první vyšetření bez objednání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]