Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo proč v prvním díle "tu bábu na posteli" nehrála Valerie Kaplanová?
Otázka nezněla proč Ema Červená nehrála v dalších dílech - protože už nežila.
Ale otázka zněla proč pro první díl oslovili Emu Červenou a ne Valerii Kaplanovou?
Ano, tak jsem to přečetl, ale přišlo mi to jako dost špatně formulovaná otázka a tak jsem odpověděl na to, na co jsem odpověď znal.
To se musíte asi zeptat toho kdo do filmu obsazoval herce, ale i tak je to stejně blbá otázka jako proč Jamese Bonda nehrál třebas Karel Roden.
Akorát vím, že nika cartera měl v adéle původně hrát Robert Redford, ale když ale zjistil za kolik by to bylo peněz, když si koruny přepočítal na dolary tak to odmítl, pak to měl hrát Jiří Kodet , ale ten se do kostýmu nevešel a přešití kostýmu bylo mino rozpočet, tak nakonec oslovili Michala Dočolomanského.
Ta paní Červená byla nějaká známá pana Trošky, tak ji oslovil. Napřed tu roli nechtěla, protože to byla dáma a zdálo se jí to nedůstojné. Pan Troška ji přemluvil. Zemřela na mrtvici v 85 letech před natáčením druhého dílu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.