Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slunce seno obsazení

Od: slavo® odpovědí: 8 změna:

Nevíte někdo proč v prvním díle "tu bábu na posteli" nehrála Valerie Kaplanová?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

V prvním díle jí hrála Erna Červená, která při natáčení druhého dílu již nebyla živá.

hodnocení

Otázka nezněla proč Ema Červená nehrála v dalších dílech - protože už nežila.

Ale otázka zněla proč pro první díl oslovili Emu Červenou a ne Valerii Kaplanovou?

Ano, tak jsem to přečetl, ale přišlo mi to jako dost špatně formulovaná otázka a tak jsem odpověděl na to, na co jsem odpověď znal.
To se musíte asi zeptat toho kdo do filmu obsazoval herce, ale i tak je to stejně blbá otázka jako proč Jamese Bonda nehrál třebas Karel Roden.

hodnocení

Akorát vím, že nika cartera měl v adéle původně hrát Robert Redford, ale když ale zjistil za kolik by to bylo peněz, když si koruny přepočítal na dolary tak to odmítl, pak to měl hrát Jiří Kodet , ale ten se do kostýmu nevešel a přešití kostýmu bylo mino rozpočet, tak nakonec oslovili Michala Dočolomanského.

danys*
hodnocení

3x
Asi ji oslovili proto, že tam chtěli Ernu Červenou a ne Valerii Kaplanovou, která byla oslovena až po úmrtí pí. Červené.
A na otázku proč neoslovili Romana Skamene neumím odpovědět :D

hodnocení

2x

slavo, tak to vím naprosto přesně, proč v prvním díle "tu bábu na posteli" nehrála Valerie Kaplanová?
Protože ve výběru herců vybrali z mnoha (ne) herců Ernu Červenou, která byla v tu dobu nejlepší výběr.

hodnocení

1x

byla jste rychlejší,podle vyprávění Zdeňka Trošky,ji oslovili,protože první babička zemřela...

hodnocení

0x

Ta paní Červená byla nějaká známá pana Trošky, tak ji oslovil. Napřed tu roli nechtěla, protože to byla dáma a zdálo se jí to nedůstojné. Pan Troška ji přemluvil. Zemřela na mrtvici v 85 letech před natáčením druhého dílu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]