Dobry den, Mam jinde adresu a jinde schranku. Pri registraci jsem ji nadiktoval i jmeno majitele schranky. Registratorka tam neuvedla jmeno na schrance, ale moje (, i kdyz jsem ji diktoval jmeno na schrance). Asi po 2 dnech me napadlo se podivat do uctu - protoze nac, penize tam jeste nebyli. Moje jmeno na jmeno majitele schranky neslo zmenit, jenom ulice. Tak jsem zmenil alespon v radku "ulice": jmeno moje (napevno), jmeno jeho ulice cislo domu, mesto. Jak jsem s hruzou zjistil, karta nedosla (byla poslana zpatky). Dobra - do nastaveni, zadost o zmenu (zadost musi byt vytistena, overena, poslana postou do centraly mBank). Aby vas koza kopla... Ok, musim volat mLinku. Nevim heslo do mLinky. Ve smlouve neni a to, co jsem nadiktoval zapisovatelce, nejde (uz jsem na ni fakt nastvanej, nerekla). Kde ho prosim muzu zmenit ve svem uctu po prihlaseni? Myslim v nastavenich? Diky moc.
Je zvláštní, že chcete posílat platební kartu na adresu jiné osoby - pokud by to mBanka udělala, odešel bych od ní po více než 11ti letech. Není to ani logické a snad ani právně možné...
Pokud chcete poslat kartu na danou adresu, mějte na schránce své jméno! - tím vše vyřešíte.
Přes mLinku jsem řešil minimum věcí, prostě jsem na kiosku při nákupu v hyper-super vyřídil vše potřebné.
1,bydlim v zahranici 2, je to kamosova schranka, take bydli v zahranici, nepojede lepit moje jmeno na svou schranku 200 km kvuli karte (cas, projeta nafta, amortizace)... 3,proc by to nemelo jit? Bezne se posta resi do poboxu, atp. Moc jste mi neporadil, ale presto vam dekuji za nazor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.