Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Outlet značkové oblečení

Od: cl odpovědí: 2 změna:
Dobrý den. Značkové věci mě příliš neberou, ale naše pubertální dcerka to má jinak a já jako milující tatínek bych ji chtěl k narozeninám udělat radost (ale aby mě to nestálo víc než je nutné ). A tak sháním doporučení na nějaký outlet ideálně do 100km od České Lípy (Praha, Polsko, Liberec...) Díky za každé smysluplné doporučení.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Outlet Arena Moravia Ostrava, tam jsme několikrát výhodně nakoupili. Ale to je od vás daleko. Ale nacházím na google obdobnou v Praze a podle www.seznam.cz/mapy to tam je z Lípa přes Mělník asi 80 km, nebo vlak...najdete na idos.cz Tam určitě něco za dobrou cenu seženete. Pěkné dny a dobrý nákup ať má dítko radost! *slunce*

Fashion Arena Pra/...

www.fashion-arena/...

Navštivte Fashion Arena Prague Outlet a nakupujte světovou módu v outletových cenách. Zaregistrujte se do Fashion Clubu a ušetřete peníze při každém nákupu! Móda světových návrhářů. Delikatesy a káva. Více než 200 značek. Každý den slevy až 70 %.

doplněno 21.07.19 17:27:

A možná dobrý typ: vzít to přes Milovice nedaleko Lysé nad Labem do parku Mirákulum nebo i Dinopark v Liberci. Dinopark jsem viděl u Ostravy a je dobrý, Mirákulum neznám ale je prý výborný /oboje najdete na google/. Dinopark je i v Praze.

cl
hodnocení

Krásná odpověď děkuji. Líbí se mi, že jsem dostal typy i na reálnou a užitečnější zábavu, ale musím říct, že tu mám zmáklou. Jen právě nejsem moc komerční a shopující takže teď jsem narazil. Proto ta žádost o radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]