Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neumím komunikovat s lidmi

Od: alenka878 odpovědí: 5 změna:
Dobrý podvečer, můj problém spočívá v tom, že se líbím svému kamarádovi a on se líbí mě- tohle je ale uplně normální. Problem je v tom že se s ním bojím komunikovat v reálném životě, prostě se s ním neumím jakkoliv bavit, nevydržíme se bavit více jak 30 minut, kdysi to právě bylo jiné a vůbec jsem takové věci neřešila, ale od te doby co se mi líbí, tak se prostě bojím, jenže to tak nechci, chtěla bych se s ním zase normálně bavit...poraďte mi prosím. Mimo jiné je mi 17 let. Děkuji moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já myslím, že 30 minut stačí. Mě by, jako chlapa, po půlhodině klajdání už bolela hlava.

hodnocení

0x

Zdravím. Lidé spolu mohou i mlčet. Zvláště pak zamilovaní. U vás to bude možná stydlivostí. Ale tu časem společně překonáte a napovídáte si toho spoustu. Ono se špatně komunikuje, pokud jsou na tom lidé stejně. Většinou se lidé obávají, že řeknou něco, čím se ztrapní před druhými. Zkuste se více uvolnit, nebo vymýšlet aktivity, při kterých povídat nemusíte. Třeba kino, v soukromí film, poslech muziky, nějaký pořad v tv..Chce to mít fantazii, než se otrkáte a pak už to půjde samo a i zajímavější aktivity jistě vymyslíte. Jen se toho nebojte!

hodnocení

0x

V tom případě asi nemáte moc společných zájmů, protože pokud by tomu bylo naopak, tak je vždycky o čem mluvit a to hodně dlouho.

hodnocení

0x

Není nutné neustále dokola klábosit. Není to nic špatného.

looney*
hodnocení

0x

Škoda toho věku.Víš jak tohle řeší MISS ČR? Řekly,že si v zákulisí dají panáka.Z vlastních zkušeností se mu proto vyhýbám.Působí to jako sérum pravdy ( po 3 panákách),uspávadlo (po 4 panákách) ale hlavně,..rozvazuje jazyk a opadává tréma už po prvním panáku.Odzkoušeno na Rumu obsahu 37 vol.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]