Dobrý den, je mi 19 let a před týdnem jsem nastoupil na brigádu jako obsluha v malé kavárně v centru města. Musíme nosit světle modré košile s dlouhým rukávem. A to je ten problém - šíleně se v ní potím. Během prvních dvou hodin směny se mi vytvoří obrovské koláče potu, s kterými pak musím obsluhovat lidi... Je mi trapně. Antiperspiranty samozřejmě používám, ale nepomáhají... Co s tím?
Ahoj. Chce to pod kosili jeste jedno triko, které pot odsaje a nevytvori se tak na kosili fleky. Idealne nejake funkcni tenke triko, ktere rychle schne.
Zkuste si pořídit trička se stříbrem, lidé, kteří se nadměrně potí, si je velmi chválí. Pod košili si vemte s krátkým rukávem a košile bude ušetřena od potu a zápachu.
No to je ale mazec. A z čeho je ta košile? Asi to bude nějaký polyester, ten nesaje a potí se v tom i člověk, který se normálně ani moc nepotí. Jestli to je polyester, zkuste se se šéfem domluvit, že si koupíte takovou barvu košile, ale z bavlny, nebo viskózy. Sice nebude asi levná, ale zase s v ní určitě tolik potit nebudete. Já předpokládám, že ty košile máte asi jako část oblečení, které je poskytováno majitelem podniku.
Driclor.. ale pripravte se na to, ze to pujde pak jinudy.. (zpocena pr*del). Ja se potim priserne v zime.. asi stres z teploty.. v lete pri 35C vubec, jen celo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.