Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s pocením v práci

Od: stepan* odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, je mi 19 let a před týdnem jsem nastoupil na brigádu jako obsluha v malé kavárně v centru města. Musíme nosit světle modré košile s dlouhým rukávem. A to je ten problém - šíleně se v ní potím. Během prvních dvou hodin směny se mi vytvoří obrovské koláče potu, s kterými pak musím obsluhovat lidi... Je mi trapně. Antiperspiranty samozřejmě používám, ale nepomáhají... Co s tím? :(
Problém s pocením v práci

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Ahoj. Chce to pod kosili jeste jedno triko, které pot odsaje a nevytvori se tak na kosili fleky. Idealne nejake funkcni tenke triko, ktere rychle schne.

lucie*
hodnocení

4x

Dělají se vložky do podpaží,dostupné,třeba v DM...nezkoušela jsem,ale pro Vás by to byla dobrá volba;)

hodnocení

2x

Použij podpažní vložky pod košili: *palec2*

protipoceni.cz/...

Problém s pocením v práci #2

hodnocení

0x

Než vyjdeš do práce, namaž se ( napatlej si ) :-D do podpaží jedlou sodu.

Ta právě vyvažuje kyselé ph v organismu a pocení zastavuje.

hodnocení

0x

Zkuste si pořídit trička se stříbrem, lidé, kteří se nadměrně potí, si je velmi chválí. Pod košili si vemte s krátkým rukávem a košile bude ušetřena od potu a zápachu.

hodnocení

0x

No to je ale mazec. A z čeho je ta košile? Asi to bude nějaký polyester, ten nesaje a potí se v tom i člověk, který se normálně ani moc nepotí. Jestli to je polyester, zkuste se se šéfem domluvit, že si koupíte takovou barvu košile, ale z bavlny, nebo viskózy. Sice nebude asi levná, ale zase s v ní určitě tolik potit nebudete. Já předpokládám, že ty košile máte asi jako část oblečení, které je poskytováno majitelem podniku.

danys*
hodnocení

0x

Koupit si košili z pořádnýho materiálu. Tohle bude nejlevnější shit co kde splašili *smich*

joudic*
hodnocení

0x
Driclor.. ale pripravte se na to, ze to pujde pak jinudy.. (zpocena pr*del). Ja se potim priserne v zime.. asi stres z teploty.. v lete pri 35C vubec, jen celo

(pardon-omyl-smazat)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]