Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stydím se a proto nemůžu zpívat

Od: sisinka2013 odpovědí: 5 změna:

Ahojky!Je mi 11 a jednou jsem dávala na internet video na kterém zpívám.Kamarádka si ho poslechla a řekla mi že umím zpívat.Ale když chci trénovat tak se stydím i před plakáty které tam mám(a když zkouším písničku od Tokio Hotelu a mám je na plakátu tak se stydím ještě víc).Bojím se že se mi bude posmívat a přitom wim že je to jen plakát...prosím pomůžete mi?*nevi*Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kibic*
hodnocení

2x

Hoď stud za hlavu a zpívej a zpívej! Musíš si vybrat co ti jde líp, nebo co radši, jestli zpívat nebo stydět.

raadek*
Davej svuj zpev na web casteji a cti ohlasy. Pak to zkus pred kamoskou, kamoskama, kamarady a celou tridou. Trema se da potlacit, kdyz vis, ze te na konci vystoupeni nekdo pochvali. R.

inulina*
hodnocení

2x

Tak zkus nejprve zpívat před zrcadlem. Ta osůbka v zrcadle se Ti vysmívat nebude, pokud se nebudeš smát Ty ;)

lidus*
hodnocení

2x

Zpívej si pro radost při každé příležitosti.Můj muž zpívá strašně , netrefí ani notu a přesto zpívá rád a nikdo se mu nesměje.V naší rodině se zpívá na každé sešlosti a je nám jedno jestli je to falešně, hlavně, že máme radost se života.

sisinka2013
hodnocení

Díky za vaše rády.Velice mi pomohli..ale bohužel nemám jak dát své písničky na internet.Video kterém jsem zmínil v dotazu jsem nahrála na mobil mého bratr který se ovšem stratil(ten mobil).Neznáte někoho kdo umí zpívat a dokázal by mě ohodnotit?Mám mikrofon(na sluchátkách)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]