Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uspokojování partnerky

Od: pennisjan* odpovědí: 7 změna:
S partnerkou se oddavame vzájemnému oralnimu sexu.jenom problém je v tom že partnerka se necha uspokojit pusou jenom když je dole jak se patří umytá.Přitom já s tim problém nemám.U mě to neřeší.Jak to máte nastavené vy

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Nejde o to jak to jak to máme nastavený mi de o to co se líbí v sexu vám oběma
Takže pokud ji chce mít vaše přítelkyně před použitím vymydlenou tak to respektuj a nepátrej po tom proč tomu tak je neb to vubec neni dúležitý

hodnocení

4x

Pardon, ale toto jsou opravdu velice diskrétní a privátní otázky.
Předpokládám, že na toto Vám nikdo neodpoví.Zároveň ještě dodávám, že je snad naprosto normální, aby partner či partnerka při orálním sexu byli dostatečně umyti.
Přes to nejede vlak.

dmnk

Právě díky diskrétnosti a povaze otázky se ptá na podobném fóru. Jinak by nemělo smysl...jinak ano...bez umytí si tuto praktiku nedovedu představit.

vani
hodnocení

2x

Spíše asi buďte rád, že máte partnerku, která o sebe dbá. Také bych se před partnerem styděla, být neumytá. Berte to tak, že žena, když se za celý den nemyje, neosprchuje, cítí se velice nesvá.

olinl
hodnocení

2x

Možná ti chce přítelkyně "nepřímo" svým hygienickým návykem naznačit, že by si se měl také ošplouchnout. Za mě-návštěva sprchy. Za vyzkoušení/změnu "očisty" nic neriskuješ, možná naopak..

hodnocení

2x

Já před případnou akcí předpokládám návštěvu koupelny. Od partnerky očekávám totéž.

houbes*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]