Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Narok na dovolenou?

Od: romaneta odpovědí: 2 změna:

zdravim,dnes mi sef oznamil i já tak trochu ,že bych mela odejit z práce ..nema na vyplaty atd.. a me už to taky nebavi...zbyva mi týden dovolené kterou mám v srpnu...mohu si ji vzít do konce července týden? 5 dní od po do pátku? sef tvrdi že to nelze..že když clovek odchází,tak že narok nei že s to stupnuje tim pádem žádnou jako by nemám..dekuju za odpovedi

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

romaneta
hodnocení

shodly sme se oba dva,on s tikm dosel prvni že esi necomám atd že s vyplataam to vypadá blede...ale ja byh áda aby mi na urade zatim neco nasly než si neo najdu...páč nemám oddelaný rok ale jen 10 mesicu..nevim zda je podpora nejaká...?

krtek*
hodnocení

0x

zbývá ti 20/12 * 10 = 16dní minus mimo to cos vybrala...a dovolenou si samozřejmě musíš vybrat...ne, že nemůžeš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]