Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,můžete mi prosím poradit? Od listopadu loňského roku jsem po Totální endoprotéze kolene,stále v prac.neschopnosti. V průběhu rekonvalescence mi několikrát začala hnisat jizva,v místě jednoho stehu. Následovala 2x léčba antibiotiky a koleno muselo být v klidu. Tím pádem zatuhlo a následovaly rehabilitace,aby se koleno opět rozhýbalo,což se sice částečně povedlo,ale po delším stání stejně koleno oteče a boli. Pracuji manuálně,vetšinou ve stoje a na směny. Mám obavy,že nebudu zvládat pracovat při dlouhém stání,zejména ve večerních hodinách. Můžu požádat o "Snížení prac.schopnosti" anebo alespoň požádat o přeřazení na práci pouze v ranni směně? Dekuji za odpověď.
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
lidus*
1x
Zažádat musíte na soc. odboru kde na základě lékařských zpráv a posudkového lékaře stanoví vaše postižení, můžete žádat i ID a uvidíte. Myslím, že zaměstnavatel s tím nic společného nemá a bude reagovat až na rozhodnutí jak moc je vážné vaše postižení a na základě toho vás přeřadí na jinou práci eventuelně ranní směnu, může se také stát, že vás propustí jelikož odpovídající zařazení nemá.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]