Nejste přihlášen/a.
Má někdo zkušennosti s insolvenčním zákonem...nějaké reference na firmu CLEVER MONEY...podělte se se mnou prosím
Osobní zkušenosti nemám, přesto bych do ničeho takového nešla, se sepsáním insolvenčního návrhu vám pomůže každý advokát
z vaší reakce cítím opovržení myslíte že každý kdo se dostane do finančních problémů si za to může úplně sám...hledám porozumění a pomoc formou rady a ne odsouzení...ale díky za názor
nemám s tím osobní zkušenost.
já o insolvenci žádala,nepovolili mi ji,protože jsem podnikatel.
za sepsání u právníka,který se tímto zabývá jsem platila 3000 kč hned a 2000 by byly v případě ,že by mi to povolili.
asi bych měla strach do toho jít přes nějakou firmu,nebo bych si alespoň před podpisem nechala vše prověřit právníkem.
hodina konzultace vás vyjde cca na 500 kč-v tomto případě jsou to dobře vynaložené peníze.
Dobrý den, s uvedenou firmou nemám zkušenosti, ale osobně bych do toho přes firmu nešel. Poslední dobou se vyskytlo dost firem, které jenom inkasují, nepomohou a zatáhnou vás do ještě větších problémů. Se sepsáním insolvenčního návrhu vám pomohou např. občanské poradny i zadarmo. Není to nic složitého, můžete si to sepsat i sama, musíte mít více věřitelů, být se splátkami min. 3 měsíce ve zpoždění a nebýt to schopna z příjmu hradit. Je dobré mít všechny doklady pohromadě, doložit všechny příjmy za poslední 3 roky, nesmíte podnikat a mít dostatečné příjmy na zaplacení min. 30% dluhu (pozor, insolvenční zprávce si bere cca 1000,-/měs). Mám osobní zkušenosti
Mám zkušenost s firmou Partner 4 Business, která je vlastníkem CLEVER MONEY. Pomáhali mi cca před rokem s mojí firmou a dodrželi vše na čem jsme se dohodli. S Petrem Vikem, který je majitelem obou firem se znám osobně a z vlastní zkušenosti mohu říct, že pro své klienty udělá i nemožné. Má za sebou hromadu právníků a ekonomů a pochybuji, že by CLEVER MONEY vedl jiným způsobem než svoji poradenskou firmu Partner 4 Business. Martin
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.