Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Objednání k psychiatrovi

Od: jola* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

je nutné mít doporučení od obvodního lékaře k tomu abych se mohl objednat psychiatrovi. Nebo to jde i bez toho? Mám psychické problémy a raději bych šel k psychiatrovi jako k lékaři než za psychologem.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Když jdu k někomu takovému odbornému, tak tam raději předem zavolám, zda musím mít doporučení a co všechno s sebou. Tuhle ode mne chtěli ještě vlastnoruční soupis prodělaných chorob, úrazů ap. Oni Vás mohou rovnou v tom telefonátu objednat, ale říct, ať si mezitím dojdete pro doporučení obvoďákovi.

hodnocení

1x

Jde to bez jakéhokoliv doporučení od obvodního. Prostě tam zavoláte a objednáte se.

pavelpavel*

Asi tak, ovšem pokud bude mít místo volné a kdyby ne je třeba si najít jiného v tom městě.

Já jsem nejdříve volala do nemocnice, na to psychiatrické oddělení. A tam mi dali volné termín tak za čtyři měsíce. Tak pak člověk musí obvolávat různé psychiatry v okolí, aby získal co nejbližší termín. Tak to prostě chodí. Ale žádné doporučení od obvodního nebylo potřeba.

hodnocení

1x

Pěkný den,

po mně doporučení chtěli. Nejprve si zavolejte na psychiatrickou ambulanci a tam Vám řeknou,co a jak máte mít s sebou.

hodnocení

0x

U nás se může člověk objednat bez doporučení, jestli tato možnost existuje v každém městě, to nevím, ale řekla bych, že ano. Vytočtte číslo, řekněte, že se chcete objednat a hned budete mít jasno. Sestřička vám řekne co a jak. Neodkládejte to, protože někde jsou dosti dlouhé termíny.

fran56ris*
hodnocení

0x

POZOR

U soukromého psychiatra se platí.

Proto je dobře mít doporučení od svého obvodního lékaře.V tom případě to platí Pojišťovna.

P.S.Vlastní zkušenost - pro ty kteří rádi napadají odpovědi.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]