Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trhani zubu bily povlak

Od: konicek odpovědí: 2 změna:
Ahoj v utery jsem byl trhat 6tku nahore 2dny otok a klasicka bolest kterou jsem tlumil valetolem od ctvrtku klid hojilo se dobre ale dnes se by v te dire vytvoril bily povlak pritom otok zadny rana uz vubec neboli prasky nejim muze to byt zanet i kdyz to opravdu neboli?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Bílý povlak je součástí hojivého procesu, ještě se může stát, že vám z rány budou vykukovat ostré kůstky, abyste se nelekl, je to normální a pak se rána uzavře a zahojí. Tak mi to moje lékařka vysvětlila, od té doby si to pamatuji. Bolest při zánětu by byla silná.

mate59
hodnocení

0x

Povlak je asi do šeda,tak to má být.vyplachujte jen vodou,až po pár dnech múžete kamilky,řepík,ústní vodu.To aby se nerozpadal krevní koláč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]