Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat knihu?

Od: anonymka odpovědí: 16 změna:
Prosím nevíte kde sehnat knihu Smrt ve sloni trávě : Jaroslav Mareš . Je všude vyprodaná . Nemá ji někdo prosím na prodej? Díky .

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x
anonymka
hodnocení

Tam nejde objednat

hodnocení

0x
Dobrý den. Ted jsem koukala na stranky kde jsem členem: databazeknih . Maji tam jeden kus k prodeji na bazaru. Registrace je rychlá.
vilik*
To jste měla dobrý nápad. Já bohužel na stránkách Můj antikvariát tuto konkrétní knihu nenašel...
Já ty stránky mam moc ráda. A i právě spoustu knih jsem si tam již zakoupila,u některých titulů mi nevadí že jsou použité- vetsinou jsou i v perfektním stavu, a pokud na titul zrovna nespěchám, tak se dá sehnat i za slušnou cenu.
tazatelka
hodnocení

Není k prodeji ale někdo ji schání..
A jo... tak to se moc omlouvám..byla jsem zbrklá.

vilik*
hodnocení

0x
Dělám to nerad, ale na nejznámější české stránce se sdílenými soubory je to v pdf.
tazatelka
hodnocení

Chtěla jsem jako dárek

Jako dárek k tomu dejte čtečku :)

trit
hodnocení

0x

Teda to jsou rady. Linky na mrtvé odkazy vyprodaných knih a další zas nepozná rozdíl mezi nabídkou a poptávkou. Knihu nemají momentálně na netu nikde - obchody, antikvariáty, bazary, aukro, ani překupníci. Vybrala jste si mimořádně nedostupný titul. Na trhuknih je na ní 18 poptávek, a za posledního dva a půl roku se nabízela a prodala jen 4 krát. Vzhledem k tomu, že to na databazeknih poptává největší tamní překupník a zároveň největší škrt - greegor - a je za to ochoten dát i dvě stovky. Tak kniha bude celkem cenná, protože tenhle vykuk obvykle nabízí mnohem méně a pak pod jiným nickem prodává za x-násobky, než za co chce nakoupit. Takže tento dárek nyní asi nevyjde. Jediné co můžete ještě zkusit prubnout, pokud to urgentně potřebujete, je toto: aukro.cz/.... Tento překupník to nabízel a 22. května neprodal, od té doby to nevystavil. Pokud jste na aukru a není Vám líto zaplatit čtrnáct stovek, můžete mu zkusit poslat dotaz, jestli knihu ještě má. Už se to pokoušel prodat i loni v srpnu a taky bezúspěšně. Za tu cenu se ani nedivím.

tazatelka
hodnocení

Jak mám napsat?

trit

Musíte si na aukru založit účet a pak je tam hned vedle toho obrázku knihy - uprostřed vpravo - ikonka s psaníčkem - "položit prodejci otázku".

hodnocení

0x
odkaz z knihoven
knihovny.cz/...
trit
Super, další do klubu geniálních rádců. Tazatelka chce knihu do vlastnictví, aby jí mohla dát jako dárek. Jak jí asi pomůže, že mají knihu někde v knihovně?
martink

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]