Dobrý den, jsem žena jako žena vážně nechápu může proto budu ráda když mi napíše názor i můž jsem zadaná ale potkala jsem kluka ano zamilovala jsem se do něho protože jsem nedokázala mu to říct do očí napsala jsem mu to přes chat mě odmítnul,ale když se potkáme dívá se na mě takovím jiným pohledem než před tim. Je to dobrý kámoš mého přitele. Na Messengeru dokážeme spolu prokecat až do 2 do rána ale v reálném světě spolu nemůžeme mluvit protože je mezi námi dusno nevím jestli vytvářím jo já nebo on ke mě něco cítí jen kvůli kamarádovi nemůže děkuji za názor
Jestli jste se zamilovala, měla byste se zachovat fér vůči svému stávajícímu muži. Nebo si chcete udržet oba? A jste opravdu zamilovaná?
kocka1312
Mezi mnou a tím klukem k ničemu nedošlo nevím jestli mě miluje no oba ví že nejde udržet dobrá otázka je jestli jsem zamilovaná nebo je to jen poblouznění
pet32
K ničemu nedošlo, ale napsala jste mu, že jste do něj zamilovaná. Představte si to opačně, váš partner si bude psát s kamarádkou a vyzná jí lásku. Jak se vám to bude zamlouvat?
kocka1312
No takhle jsem o tom nepřemyšlela no jasně že bych žárlila
Je to prosté, jste zadaná ,možná je vaše tajná láska charakter a tak nechce ublížit vašemu současnému příteli,proto si drží odstup, bylo by to zahýbání a to se přece nedělá
kocka1312
To máte pravdu za to jsem ráda že má aspoň rozům když já ho ztratila
Ve Vaší situaci, kdy jste zadaná, ale zamilovaná do někoho jiného, u koho nevíte, zda o Vás stojí, je krajní nesmysl vyznat mu písemně lásku. To se nebojíte, že se to k tomu Vašemu dostane, když jsou kámoši? Nebo to chcete, aby se to provalilo, že se tím situace nějak vyřeší. O kterého vůbec stojíte?
kocka1312
Ano byla to blbost naštěstí ten kluk je vážně charakter neřekl to kamarádovi ale jemu jasné že mě na teď v hrsti můžu odpověď že oba dva je mi dobře s oboumi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.