Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spřízněná duše, nebo něco jiného?

Od: cllmesmtm odpovědí: 24 změna:

Zdravím, asi měsíc zpět jsem se potkal s dívkou přes kamaráda, a týden zpět jsem si s ní začal dost psát. Píšeme si každý den několik hodin, máme stejné zájmy, poměrně stejnou minulost, stejné názory a chtíče. Za ten týden jsem si s ní začal rozumět více, než kdy s kým, a ona se mnou také. Děláme si srandu, že je to nějaké propojení, ale co když opravdu je? Karmické spojení to není, spřízněná duše se mi zdá také trochu mimo to..A jestli, myslíte, že s ní mám vybudovat vztah, jednoduše více než přátelství?

PS: nevěděl jsem kam přesně to zařadit, ale i tak si to snad najdou lidé, kteří mi dokážou odpovědět. A prosím lidi, co mi budou psát nějaké blbosti, co mi nijak neodpoví a nepomůžou, své odpovědi si nechte. Děkuji.

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

7x
Asi nechápu otázky.
Jestli se mi někdo tak líbí, že bych z něj nejraději strhal šaty a navíc si rozumíme i mezi tím, tak ten vztah asi chci, ne?
Jestli si rozumíme a šaty z něj rvát nehodlám, tak si ten vztah vybuduji pouze jako přátelský, například pokud jsem mrtvý na spodek a nebo hledám někoho, kdo mi pomůže platit elektřinu.
Otázka je, proč bych si s někým psal několik hodin denně s někým, s kým nechci budovat žádný vztah, tedy mimo psaní s reklamačním oddělením při řešení komplikovaného záručního řízení.
A nebojte, po týdnu jste zatím "zfetovaný" koktejlem hormonů, tím si příroda zajišťuje, abychom se množili. To nejspíš přejde.
liska5

Vilíku, boduješ*palec*.

eivlis*
hodnocení

0x

...Jdi za tím co cítíš ty a co ti rádi tvé srdce... Já si psala nezávazně s chlapem 2 roky, bylo mi 26, jemu 27...Citila jsem neco podobného jako ty .. Dnes? Máme 2 kluky( 12 a 9let) Jsme spolu 15 let a milujeme se čím dál víc... Třeba dnes... Babicka(moje máma) si vzala kluky na noc k sobe a my jsme ovinění doma tancovali spolu jako poprvé... :)To co píšeš zní nadějně a kdoví... Přeji hodně stesti-:)

hodnocení

0x
Psaní je na nic. Scházejte se a uvidíte. Já si takhle měsíc s jedním psala pěkný zprávy. Dobře jsme si rozuměli. A pak se ani neměl k setkání a rušil se mnou schůzky, neměl čas apod. Jenom mě chtěl oblbnout přes SMS.
doplněno 14.07.19 08:52: Byl to asi hajzl, no. Nic si z toho už nedělám.
doplněno 14.07.19 15:19: Vilík vždycky dostává body a já nikdy nechápu, za co...
janm*
Nic si z toho nedělej,já vím mrzí to, ale srdci nikdo neporučí čert ví proč to tak je...
janm*
Nikc-Třeba to nebyl hajzl, někdy nemá člověk pořádek ani sám v sobě no a tak pak to tak dopadá když přijde na vztahy,ale jistěže jsou i lidi plánovitě vypečení a zlomyslní
vilik*
Jejda, děkuji všem, kterým se můj komentář líbil, za pochvalu.
Paní Nikc, nic si z toho nedělejte. Sám také někdy nechápu, za co mám body. Ale i naopak, například v dnešní debatě o církevních restitucích jsem dnes za vyvrhele :), přitom jsem myslel, že lidí s podobnými názory je víc ;). A nemyslím tím měřítkem dostávat body, ale číst většinově nesouhlasné komentáře.
Jenom poznámka, mně se ty body nikam nepřičítají, ale radost z nich většinou samozřejmě mám. Někdy také ne, to když napíšu něco nechtěně špatně a přesto mi nějaký bodík přistane, to se pak necítím moc dobře. Ale nemyslete, i přes váš pocit je většina mých komentářů nehodnocena :).
janm*
nikc, no a já tvé odpovědí kolikrát chtěl bodovat ale skočí mi tam že nemohu kvůli vysokému podílu hodnoceneho,takže tak:(
liska5

To je cena za literaturu *smich*

Viliku, někdy vám dám taky bod. Ale většinou tomu moc nerozumím, co píšete. Máte jiné myšlení a jste více sečtělý. A jinak zkušený. Janm, nepovídej.. fakt?:)
vilik*
Nikc, když něco budete chtít vysvětlit, klidně se zeptejte. Já si taky občas připadám jako po lobotomii, to je normální. Třeba zrovna komentář paní Lišky mi není jasný, jsem holt chlapeček, no :).
(Jsem zvědavý, jestli si s Janm padnete někdy do náruče :-D, náznaky tu jsou).
liska5

Vilíku, mně se líbí ty Vaše obraty, metafory, ten způsob podání. Já se bavím. A přitom je to hodnotná odpověď.

hodnocení

0x
Ahoj :)
Kolega "Vilík" to vystihl *palec*
---
Pro tazatele mám systém vylučovací metody.
1) Není to karma
2) Není to spřízněná duše
3) Bingó = je to LÁSKA !

liska5
hodnocení

0x

Tak jste se našli! Krásné období! Otázka je, jak to bude po roce společného soužití. Realita totiž vyžaduje toleranci,schopnost spolupráce, trpělivost, pochopení, obětování něčeho pro něco, umění skousnout, odpustit... A tohle všechno a plno praktických věcí z dopisů nepoznáš. Nad každým slovem v dopise přemýšlíme, v reálu na to není čas, tam budeme víc skuteční. Hodně důležité je, jaké vztahy panují ve Vašich původních rodinách. Jak se k sobě chovají vaši rodiče, jak jednáte vy s nimi. To si podvědomě neseme v sobě. Znám jednoho, co podobně jásal a pak zjistil, že ona spřízněná duše odmítá vařit, dokonce i děcku. A bylo po duši...

Z psaní se nepozná spoustu věcí. Např. jestli je spolehlivá, pracovitá, pravdomluvná.

dyk
hodnocení

0x

Prý si spolu přes dopisování velmi rozumíte. A jestli z tohoto seznámení chcete přátelství nebo něco víc, to vám napoví jenom vaše srdce. Ona vás musí zaujmout i jako chlapa, jestli chcete něco víc. To je vše.

hodnocení

0x

Dopisování je zcela jiná zóna oproti osobnímu setkávání. Potom teprve můžete vztah posoudit, protože přítomnost té osoby na vás bude určitě nějak působit, bud přitažlivě, nebo odpudivě a nebo neutrálně. To se z dopisování nedozvíte.

hodnocení

0x

Ono záleží také na tom, jestli ona by chtěla budovat vztah s Vámi. Možná stojí jen o to přátelství, ale na to Vám musí odpovědět ona sama. Píšete si, sdělujete si své myšlenky a je to fajn. Až se začnete scházet, můžete zjistit, že mezi vámi ta komunikace vázne..Ale když to nezkusíte, tak se to nedozvíte, zda jste skutečně naladěni na stejnou vlnu..

hodnocení

0x
Už se ani nedivím, proč se nerodí děti...
janm*
U nás třeba tak nerodí celosvětově je ale lidstvo přemnožené,lidi je hodně i kdyby se rodilo ještě méně detí
Štíre, nechápu, jak to myslíš. Hlavně, že to víš sám.
liska5

Nick, já to chápu tak, že z dopisování, z těch teoretických úvah o spřízněných duších a z virtuáních setkání asi dítě nevzejde.

Mám to doma. Než aby to šlo ven, sedí to doma a nepustí tel z ruky :) Za nás bylo domácí vězení nejhorší trest. Teď je nejhorší trest nebýt online. Jak jsme to mohli přežít?

looney*
hodnocení

0x

I bílá barva snadno zčerná.Čas bude rádce.Ten rozhodne,jak to bude dál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]