Nejste přihlášen/a.
Zdravím, asi měsíc zpět jsem se potkal s dívkou přes kamaráda, a týden zpět jsem si s ní začal dost psát. Píšeme si každý den několik hodin, máme stejné zájmy, poměrně stejnou minulost, stejné názory a chtíče. Za ten týden jsem si s ní začal rozumět více, než kdy s kým, a ona se mnou také. Děláme si srandu, že je to nějaké propojení, ale co když opravdu je? Karmické spojení to není, spřízněná duše se mi zdá také trochu mimo to..A jestli, myslíte, že s ní mám vybudovat vztah, jednoduše více než přátelství?
PS: nevěděl jsem kam přesně to zařadit, ale i tak si to snad najdou lidé, kteří mi dokážou odpovědět. A prosím lidi, co mi budou psát nějaké blbosti, co mi nijak neodpoví a nepomůžou, své odpovědi si nechte. Děkuji.
...Jdi za tím co cítíš ty a co ti rádi tvé srdce... Já si psala nezávazně s chlapem 2 roky, bylo mi 26, jemu 27...Citila jsem neco podobného jako ty .. Dnes? Máme 2 kluky( 12 a 9let) Jsme spolu 15 let a milujeme se čím dál víc... Třeba dnes... Babicka(moje máma) si vzala kluky na noc k sobe a my jsme ovinění doma tancovali spolu jako poprvé... To co píšeš zní nadějně a kdoví... Přeji hodně stesti-
Tak jste se našli! Krásné období! Otázka je, jak to bude po roce společného soužití. Realita totiž vyžaduje toleranci,schopnost spolupráce, trpělivost, pochopení, obětování něčeho pro něco, umění skousnout, odpustit... A tohle všechno a plno praktických věcí z dopisů nepoznáš. Nad každým slovem v dopise přemýšlíme, v reálu na to není čas, tam budeme víc skuteční. Hodně důležité je, jaké vztahy panují ve Vašich původních rodinách. Jak se k sobě chovají vaši rodiče, jak jednáte vy s nimi. To si podvědomě neseme v sobě. Znám jednoho, co podobně jásal a pak zjistil, že ona spřízněná duše odmítá vařit, dokonce i děcku. A bylo po duši...
Dopisování je zcela jiná zóna oproti osobnímu setkávání. Potom teprve můžete vztah posoudit, protože přítomnost té osoby na vás bude určitě nějak působit, bud přitažlivě, nebo odpudivě a nebo neutrálně. To se z dopisování nedozvíte.
Ono záleží také na tom, jestli ona by chtěla budovat vztah s Vámi. Možná stojí jen o to přátelství, ale na to Vám musí odpovědět ona sama. Píšete si, sdělujete si své myšlenky a je to fajn. Až se začnete scházet, můžete zjistit, že mezi vámi ta komunikace vázne..Ale když to nezkusíte, tak se to nedozvíte, zda jste skutečně naladěni na stejnou vlnu..
Nick, já to chápu tak, že z dopisování, z těch teoretických úvah o spřízněných duších a z virtuáních setkání asi dítě nevzejde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.