Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký slabý tabák?

Od: kurak odpovědí: 2 změna:

Dobrý den

Tahle otázka bude spíš na zdepřítomné kuřáky.

Nedávno jsem si začal z důvodu úspory peněz cigarety balit. Byl jsem zvyklý na slabé modré cigarety a nebo jsem kouřil práskací a sem tam i takové ty napůl slimky, ne ulně slimky ale o něco tlustší ale ne tak tlusté jako klasika, myslím že to jsou demi slim nebo tak nějak.

No koupil jsem si tabák PS blue a normální dutinky.

Příjde mi to ale silné a zároveň mi tenhle tabák chutná divně, má uplně jinou chuť než normální cigareta.

Jaký znáte slabý tabák co chutná dobře?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

juraja*
hodnocení

0x

Já - modrý RGD nebo modrý West

praskací dutinky jdou koupit taky ale jsou trošku dražší 100ks - 50Kč

re4zon
hodnocení

0x
Jakykoliv tabak cigaretovych znacek, tedy jemne rezany ve velkych pytlikach je neuveritelny sajrajt. To same plati o beznych cigaretach. A to rikam jako nekdo kdo kouril cigarety 15+ let. Kupte si kvalitni tabak, slaby je napr. Jaavanse oranzovy, jeste slabsi je bily, ale tezko se shani.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]