Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám za sebou pracovní pohovor u firmy přes kurýrní služby, na nikoli vyšší pozici.
Protože jdou pohovory do desítek a desítek (od počátku pracovní etapy života), mám s čím srovnávat.
Některé jsou ale výslechy, kdy si daná osoba do detailu všechno zapisuje a ověřuje do cv. A osobní otázky obracejí proti. Kdyby někdo pracovat nechtěl... nebude se ani snažit.
Je vidět, že roli hraje i pozice... přijímající vyslíchá uchazeče, který hledá práci... a tedy si otázky může dovolit. Rozebírání otázky na podotázku a odpovědi na pododpověď... odejít z pohovoru je ta nejlepší možnost. Odcházíte z pohovorů?
Loučím se.
Kdybych se zvedla a odešla, tak by přijímající osoba nemusela pochopit, proč. Dala by to do zápisu, případně tím pobavila kolegy, jakou že urážlivou uchazečku měla. A nakonec by to nemuselo zůstat v rámci firmy.
Já bych se během dotazů zeptala, jaký tohle má vliv na moji případnou pracovní činnost? Jsou přece někde hranice?! Určitě bych se ohradila.
Jednou jsem nastoupil do práce a první den cigáro ve venkovní kuřárně. Za 3 minuty tam byl šéf a zjebal nás, že jsme nevykouřili cígo za 3 minuty. Řekl jsem mu, že o rakovinu nestojím a okamžitě jsem šel do šatny a domů v půlce směny. Takové přímo miluji.
klidně odejděte.Já jsem od jednoho blbce na pohovoru také odešel nebo lépe naštvaně vypad.Poslední kapka byla,když se mě ten osel zeptal,proč si myslím,že musí přijmout firma zrovna mě.Na takové debilní otázky se nedá normálně odpovědět.A je spousta pitomců,co takové otázky dávají na pohovoru normálně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.