Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Byla jsem pozvána na zpívání (rozlučka se svobodou), nikdy jsem se podobné akce nezúčastnila. Co bych měla budoucím novomanželům přinést? Jak to vlastně na těchto akcích probíhá? Děkuji.
Byla jsem pozvána na zpívání (rozlučka se svobodou), nikdy jsem se podobné akce nezúčastnila. Co bych měla budoucím novomanželům přinést? Jak to vlastně na těchto akcích probíhá? Děkuji.
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
host
0x
Zkuste ještě s někým nacvičit a zazpívat píseň " Už mou milou do kostela vedou .." viz
a ani oko citlivých hostů, hlavně maminek, nezůstane suché. Je tam pěkný dvojhlas a případně jednoduchý doprovod na klavír , nebo jiný hudební nástroj. Možná se k vám někdo ze starších, kteří písničku dobře znají, také přidají.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]