Nejste přihlášen/a.
Vážení rádcové, nutně potřebuji venkovní plošinu (9 schodů fakt už nedám) pro vozíčkáře, obecní panelák-povolení mám, chci žádat o příspěvek na zvl. pomůcku ale chtějí dokumentaci a cenu, žádná firma co jsem našla cenu nemá uvedenou a dokumentaci má jen některá. Nenašla jsem firmu v Brně-neznáte nějakou? Našla jsem firmu Prostějově, napsala ale za týden nikdo neodpověděl, snad dovolená. Pokud je tu někdo kdo už plošinu má a nebo někdo kdo ví, prosím o kontakt na firmu v Brně a cenu aspoň cca. Moc děkuji a hezký den. L
Je to hned ta první na fotce, šikmá plošina
Já bych sháněla kontakty ve střediscích sociální péče. Mnohé ústavy i vícehvězdičkové hotely mají takové plošiny. Taky Vám mohou říct, kdo jim to dělal. Ten jim většinou zajišťuje servis.
Liško naše paneláky 1 a 3 ji mají, ovšem kdo to dělal nikdo neví jelikož původní majitel zemřel a plošiny využívají další vozíčkáři, dotaci dostali na servis.
Jak to pokračuje. Podařilo se najít firmu co to dělala na panelácích v okolí. Bleskurychlé jednání, zaměření, zaslání dokumentace k žádosti majitele domu, žádost podaná a čekám jen na návrat velmi ochotného úředníka z dovolené. Jednání obou zmíněných mě velmi mile překvapilo. Pak to povolení musím přiložit k žádosti o zvl.pomůcku, proběhne řízení, zkoumání zdravotního stavu a po snad schválení bych měla dostat 90% ceny max. 400 000 Kč, údržbu hradím sama, revize, elektřinu také. Zde na to mají 90 dnů a tak snad se na Vánoce svezu.
Vážení dnes mi bylo doručené Rozhodnutí a přiznaná podpora -10% ceny plošiny, ty hradím já, stejně tak i revizní zprávu od elektrikáře. Pokud by někdo potřeboval radu, stačí napsat, poradím co vše je potřeba udělat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.