Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Shodišťová plošina pro vozíčkáře máte někdo?

Od: lidus* odpovědí: 10 změna:

Vážení rádcové, nutně potřebuji venkovní plošinu (9 schodů fakt už nedám) pro vozíčkáře, obecní panelák-povolení mám, chci žádat o příspěvek na zvl. pomůcku ale chtějí dokumentaci a cenu, žádná firma co jsem našla cenu nemá uvedenou a dokumentaci má jen některá. Nenašla jsem firmu v Brně-neznáte nějakou? Našla jsem firmu Prostějově, napsala ale za týden nikdo neodpověděl, snad dovolená. Pokud je tu někdo kdo už plošinu má a nebo někdo kdo ví, prosím o kontakt na firmu v Brně a cenu aspoň cca. Moc děkuji a hezký den. L

doplněno 12.07.19 16:16:

manuspv.cz/...

Je to hned ta první na fotce, šikmá plošina

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Koupil sem byt a součástí byla plošina našel sem k tomu náký papíry
Třeba to pomúže
Shodišťová plošina pro vozíčkáře máte někdo?
Shodišťová plošina pro vozíčkáře máte někdo? #2
Shodišťová plošina pro vozíčkáře máte někdo? #3
lidus*
hodnocení

Díky, pomůže to určitě.

janh*
hodnocení

2x
U nás to chtěl kolega do prvního patra u sebe v domě.Cena šílená(450.tis) a dotace žádná.Nejdříve si zjistěte,kolik jsou vám schopni na to přispět.Spíše to vidím na stěhování do bezbariérového domu.
doplněno 12.07.19 16:42: vecom.cz/...
altech.cz/...
vytahy-voto.cz/...
lidus*
hodnocení

Bylo mi řečeno, že příspěvek je minimálně 90% ale v některých případech i 100%. Stěhovat se fakt nebudu ale nevím jak dlouho ještě bude manžel schopný mě těch 9 schodů vynést, už není nejmladší. Nu což, pošlu tu žádost a uvidím.

lidus*
hodnocení

Dík za tu firmu Vecom v Brně, to jsem vůbec nenašla.

liska5
hodnocení

0x

Já bych sháněla kontakty ve střediscích sociální péče. Mnohé ústavy i vícehvězdičkové hotely mají takové plošiny. Taky Vám mohou říct, kdo jim to dělal. Ten jim většinou zajišťuje servis.

lidus*
hodnocení

Liško naše paneláky 1 a 3 ji mají, ovšem kdo to dělal nikdo neví jelikož původní majitel zemřel a plošiny využívají další vozíčkáři, dotaci dostali na servis.

lidus*
hodnocení

Jak to pokračuje. Podařilo se najít firmu co to dělala na panelácích v okolí. Bleskurychlé jednání, zaměření, zaslání dokumentace k žádosti majitele domu, žádost podaná a čekám jen na návrat velmi ochotného úředníka z dovolené. Jednání obou zmíněných mě velmi mile překvapilo. Pak to povolení musím přiložit k žádosti o zvl.pomůcku, proběhne řízení, zkoumání zdravotního stavu a po snad schválení bych měla dostat 90% ceny max. 400 000 Kč, údržbu hradím sama, revize, elektřinu také. Zde na to mají 90 dnů a tak snad se na Vánoce svezu.

lidus*
hodnocení

0x

Vážení dnes mi bylo doručené Rozhodnutí a přiznaná podpora -10% ceny plošiny, ty hradím já, stejně tak i revizní zprávu od elektrikáře. Pokud by někdo potřeboval radu, stačí napsat, poradím co vše je potřeba udělat

kata*
Dobrý den a poradíte mi jak na tu dotaci? Maminka je také v prvním patře a ráda bych aby mohla ven sama

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]