Určitě ano,ale neprodávaj se.Proč by taky?Lidi chtěj lubrikovaný.K čemu to vlastně potřebuješ?
ukulele*
Ahoj, ve starých časech používali kaktusáři prezervativy při roubování kaktusů, tak třeba proto? Jinak teda vůbec netuším. Obrátil bych se přímo na výrobce Vulkan Hrádek nad Nisou...
Já bych zašel do nejbližšího sexshopu a tam bych vznesl dotaz. Pokud je nebudou mít tam, tak už asi nikde. Existují např. kondomy vlhčené silikonovým olejem ...
Díky, nevíte na co? no když si honím u péčka tak abych si nezadělal kalhoty a abych nemusel v nejlepším odbíhat na záchod. A ty lubrikovaný sjíždějí. Já totiš ještě nepíchám, mě je 12... Do sexšopu by mě asi nepustily hajzli, ale skusím to na netu... A jak ste to dělali vy než ste začali píchat?
Nevidím důvod, aby jsi nemohl nakupovat svoje zboží v sexšopu, případně aby jsi navštívil nějakou lépe vybavenou drogerii. Tam by jsis mohl též vybrat, co ti vyhovuje. A co se týče kam s tím, ta se dá s výhodou použít kapesník, ubrousek či nějaký podobný savý materiál. Nebo si můžeš dát telku na záchod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.