Nejste přihlášen/a.
Zdravím, minulý týden mě něco kouslo na noze. Bohužel já vůl blbá jsem to neustále drbal a dopadlo to takhle, mohlo to být kliště nebo ne? Klíště sám poznám, ale kdyby to klíště bylo, tak zůstane přisaté, ale na tomto jsem měl spíše červený puntík (stroupek) a nic víc, je to jen reakce na to rozdrbaní nebo to muže být něco horšího, např encefalitida? Děkuju.
Dodávám že máma mě donutila namazat si to Framykoinem, proto to místo vypadá tak "mastné".
Klíště po nacucání odpadne,aleto chvíli trvá a na takovém místě byste si ho všiml. Spíš to bude muchnička. (I ta může přenášet nemoci včetně boreliozy, take to máte prašť jako uhoď. Mimochodem,jakjeto dlouho od toho kousnutí, víte to?
Ona je otáyka, jestli po tom týdnu je to zarudlé od škrabání. Takhle může vypadatr první příznak boreliozay. Ale ten se objevuji přeci jen trochu později. i když i po týdnu je to možné. Ale nechci strašit. onosehrozba boreliozy občas přecenuje. Přečtěte si více zde či zde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.