Nejste přihlášen/a.
Pirátské truhly různých velikostí se dají koupit i v hračkářství. Nebo v prodejně dárkových předmětů. Zajímavé by mohlo být i porcelánové prasátko. Nedávno jsem viděla docela vkusné kousky v Kik. Ale nezapomeňte, že každým štěrcháním se mince poškozují. Zdánlivě nepatrně, ale numismatik mě před štěrcháním a přesypáváním varoval.
Zdravím. Prodávají se i dárková balení na 1 minci: mojemincovna.cz/... a takové pouzdro už napoví, že se nejedná o jen tak obyčejnou minci. Mince je dobře vidět a neničí se. Ida
Dobrý den. Mne napadlo buď koupit pěkný kožený měšec na mince, nebo album na mince. Prodávají různé varianty a druhy. Album se pak dá i dárkově zabalit a předat. Ale i předání pěkného kvalitního měšce s mincemi by mohlo být příjemné překvapení. Aby se mince nedřely o sebe, jdou koupit malá průhledná pouzdra na každou minci. Je to na Vašem vkusu a uvážení.
Možná by stačilo někde ušít kožený nebo látkový váček a pěkně ho zabalit. Důležitý je ten váček s mincemi, aby to vypadalo starobyle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.