Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Masáž v hydromasážní vaně

Od: babulka® odpovědí: 11 změna:

prosím máte zkušenost s touto masáží?a jak probíhá?a nemyslím jak funguje vana:)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je to běžná příjemná masáž na uvolnění těla, podle toho, které trysky máte v provozu. Pokud máte na mysli rehabilitační masáž, tak ta se provádí ve velké vaně, kdy ležíte na břiše, celé tělo je ponořeno pod vodou (kromě hlavy) a masérka proudem vody pod vodou (nastaveným tlakem, který snesete), masíruje páteř. Je to vynikající, mě to "postavilo na nohy", když jsem měl dlouhodobé potíže v oblasti bederní páteře.

hodnocení

0x

Podvodní masáž není po určitou dobu doporučována onkologickým pacientům.

Pokud zatím nemáte vůbec žádné zkušenosti, doporučuji návštěvu nějakých městských lázní. Vedle hlavního bazénu tam bývá i relaxační bazén a vířivka. Tam si můžete všelijaká bubladla a trysky vyzkoušet.

Dále jsem si téměř jistá, že v nemocnici na oddělení rahabilitace jsem si v ceníku pro neléčenou veřejnost mimo jiné všimla i možnosti objednat si a zaplatit nějaké minuty v hydromasážní vaně.

liska5
hodnocení

0x

Takže polopaticky: Vešla jsem do tiché místnosti s intimním osvětlením, kde stála uprostřed veliká vana s teplou vodou, obsluhující slečna mi řekla, že můžu mít plavky nebo mohu bez. Zeptala se, jakou mám ráda vůni a tu do vody nalila. Hořely tam svíce a hrála tichá relax.hodba. Oblečení jsem nechala na věšáčku a vlezla jsem po schůdkách do vany a ponořila se tak, aby tryskající voda z jednotlivých trysek směřovala na nejvíc bolavé svaly, ležela jsem tam a obracela se jako lachtan - po dohodě přes půl hodiny, neboť po mně nikdo další nešel. Obvyklá doba je kratší. Velice příjemný zážitek! Byla jsem tam celou dobu sama, jen slečna se přišla zeptat, zda mi vyhovuje teplota vody. Pak jsem vylezla, zabalila se do osušky a šla si lehnout na lehátko vedle. Slečna šla vodu vypustit a vanu umýt. Stačí?

hodnocení

Díky všem za odpověď,jelikož byla masáž v suché hydromasážní vaně probíhalo vše jinak,ale bylo to moc příjemné a mohu všem doporučit:)

liska5

Jaká suchá a hydro-? To zas poučte Vy mne, hydro- je snad o vodě.*zmateny*

hodnocení

mrkněte například na slevomat a nabídku v této vaně ve sportklinic Dříteč,v této vaně,nebo spíše jakoby na ní ležíte klidně oblečená a masíruje vás tryska zabudovaná v té vaně kde samozřejmě voda je je ale vy s ní vůbec do styku nepřijdete jen ji slyšíte a je jen na vás jestli si necháte masírovat jen záda nebo celé tělo

To znamená, že je to masáž vzduchem? K čemu je pak ta voda?

hodnocení

ale ten prou vody vás masíruje jen ne přímo,ale přes tu vanu

No, tak tomu nerozumím, voda masíruje nepřímo, to je nějaká virtuální masáž? Imaginární? Nějaká sugesce?

hodnocení

co takhle to zkusit,nebo najít video na yutube nebo zadat sucha hdromasážní masáž ve vaně pro představu:)

Tak to jsi mohla napsat rovnou, že to je přes membránu a mohli jsme si to další spekulování ušetřit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]