Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trhani zubu

Od: konicek odpovědí: 5 změna:
Ahoj vcera jsem byl trhat 6tku v levo nahore zub me delsi dobu bolel podle zubare byl v zubu nebo pod nim nejaky vacek ktery zpusoboval bolest 2injekce mi moc nepomohly ale trhani v ramci moznosti OK za minutu byl zub venku ovsem zubar mi nerekl vubec co dal mam trochu otok a bolest mi pripada stejna jako kdyz tam ten zub byl da se to prezit ale je to dost otravne jak dlouho ta rana muze bolet a byt otekla? Diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Přikládat led, to pomůže. Zhruba 2-3 týdny to bude ještě citlivé.
liska5

I cucat čistý led.

hodnocení

0x

Mně se vždy vytržením zubu ulevilo, po doeznění umrtvení jsem jen cítil čerstvou ránu ,ale ne bolest,ale každý jsme jiný a každý máme jiný práh bolesti!Pokud ej to i deruhý den stejné-šel bych opět k onomu zubaři !

hodnocení

0x
Mě vždycky pomáhalo vyplachování slivovici za chvíli jsem to necítil

liska5
hodnocení

0x

Horní šestka by měla mít souvislost se slinivkou. To znamená, že byste měl lehkou a zdravou stravou a celkově lepší životosprávou podpořit hojení. Jestli kouříte, pijete alkohol a jíte hodně sladkého a tučného, tak si v tomto dejte pauzu. Třeba i pijte slinivkový čaj. V těle vše souvisí se vším.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]