Nejste přihlášen/a.
Zdravim ano je to trosku zvlastni zuby si cistim 2x (rano pred jidlem a pockam aspon pul h nez jim a vecer po poslednim jidle) denne dneska zacnu asi radsi 3x akorat nevim jestli v praci mi to bude vychazet je mi 22let pred necelym mesicem jsem byl na kontrole u zubarky na ty zlute nerekla nic (nejsou nejak moc ale proste zloutnou vice a vice) a mam zlute leve a prave dolni 3,4,5 (spicaky rezaky ani stolicky uz ne) a jinak vice mene ostatni jsou bile (ano je to zvlastni nevim proc je to tak) mam pristi kontrolu v lednu tak se zeptam pomohlo vam zlepsit ustni hygienu mezizubnimi kartacky? (krome 1 trosku kriveho zubu nemam ani moc mezery mezi zuby) zuby si myslim ze si cistim dost vzdy pritlacim na kartacek pokud by nekoho zajimala pasta tak snazim se proste vybirat takovy ten "zlaty" stred colgate ale zkusim nejakou drahsi treba pomuze a taky jsem slysel ze ruzne potraviny muzou obarvovat zuby kafe sem tam parkrat do tydne ale jim casto cistrusy,pomerance,jablka,banany (sem tam i boruvky nebo jahody ale to jen obcas blbe se schani) ano ano nejlepsi bude se zeptat me zubarky ale nebudu ji otravovat s takovou hlouposti pul roku vydrzim diky za vsechny rady a tipy.
PS: jeste me to udivuje kdyz se snazim pit hlavne cistou vodu a mineralky 2x do tydne a slazene napoje typu coca cola,fanta,... 1x za mesic
zabravení od nánosu zubního kamene, kávy, potravin...dentální hygienistka odstraní a navíc je to docela příjemné ošetření (ne jako u zubaře)
pres vzp pojsitovnu by hradit slo? nebo nevite kolik se priblizne plati za takove osetreni? jak jsem psal nahore necely mesic zpet jsem byl u zubarky na preventivni kontrole a asi si myslela ze to neni ve spatnem stavu nic k tomu nerikala ja jsem ji to pripomenout zapomel ale za pul roku na pristi preventivni prohlidce to pripomenu predem (mozna jen plasim ale zuby jsou jen jedny a jak vidim ty ceny u nekterych zubaru asi nebudu tak lenivy a budu si je drhnout 3x denne)
na podobnou otázku mi kdysi řekla moje zubařka, že zdravé zuby mají mít lehce béžovou barvu slonové kosti.
Na tom něco je.
Me akorat nejvic zarazi ze to jsou 3 zuby dole z kazde strany (jako z prava a z leva) ale jinak ani na vrchu ani nekde dole jiny ne a pokud bych si poradne necistil zuby (ano obcas jsem si vycistil jen rano zuby protoze jsem vecer unavou usnul nebo byl moc liny abych mel za par minut vycistene zuby-ma chyba ale to bylo asi mesic a pul protoze bylo fakt hodne prace a hodne veci) a pry s vekem (a to ja jsem jeste dost mlady ) zuby zloutnou i kdyz mate sebe lepsi ustni hygienu (samozrejme kdyz si nenechavate belit zuby) ale i tak me to stve protoze to vypada jak bych kouril (a ne nekourim ani nehulim travu) a ani nic nefetuju a neberu (nerikam ze alkohol jednou za vikend podle casu si nedam
) ale muj nazor je takovy ze nejlepsi je zubni kartacek (elektricky dle me zbytecnost) ustni voda celkem zbytecna (ano muze zabit bakterie ale plak a nanos bakterii-jako ze vetsinu- proste neodstrani) a na mezizubni kartacek se poptam
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.