Dobrý den,je mi 13 let a když masturbuji tak po orgasmu stahují zase penis ale musím přestat protože mi to je nepříjemné.Né že by to bolelo ale musím přestat,cca po 30 sekundách mužů zase.A ani moje sperma nestříka muže to být tím? Popřípadě co dělat děkuji.
Dobrý den, buďte v klidu - nic špatného se neděje. Ve 13ti letech máte žalud neskutečně citlivý a z toho jsou ty nepříjemné pocity. Dělejte si to pomalu, resp. nechte si vždy po orgasmu pauzu. Sperma už zřejmě vytéká, ale není ho ještě tolik, aby jste dosáhl vystříknutí - přijde to časem. Zdravím!
doplněno 09.07.19 21:47:
pomoc - vše přijde později a každý to může mít v čase jinak. Myslím, že kámoše brzo doženete.
doplněno 09.07.19 21:49:
Nemáte zač.
pomoc*
Děkuji.A ještě bych se chtěl zeptat že mám průhledné sperma to nic také není? A ještě jsem se bavil s kamosem a on říkal že normálně strika a má bílé sperma...
Penis neni stroj nestříká kdy si vzpomeneš Navíc po výronu potřebuje nákou určitou dobu k relaxaci tudíž ho nemúžeš hned zas nahánět a očekávat že mu to bude příjemný
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.