Dobrý den. manželka pobírala asi 10let plný invalidní důchod, chodil ji pravidelně na účet ve spořitelně.Ted při dovršení 65 let ji to změnili na starobní.Částka zůstala stejná.Jedná se mi o to jestli musí opět přinést potvrzení ze spořitelny potvrzení pro správu soc.zabezpeceni.aby ji důchod opět posílali na účet.Píši proto, že termín má 8.a dnes je 9. A důchod ji zatím nepřišel, vždy to chodilo přesně.dik
Správná otázka.Jenže jsem provolal 20kc a nedovolal jsem se.Pres automat mě spojovali přes tři kontakty a ve výsledku to nakonec nikdo nebral,furt to vyzvánělo.Asi tak.Proto píšu zde.
To spíš vypadá na výpadek, výplata důchodů je zřejmě opožděná. Manžel má termín dnes a důchod zatím připsaný není. Od některých zákaznic mám stejné info, ani příspěvky pro pěstouny nejsou připsané..
duch*
Schválne sem napište, kdy se duchod pripsal, bývalo to o den driv pred terminem, posláno s rezervou 1-2 dny, ale banky prechazi na okamzite online platby, tak se uz bude asi pripisovat behem dne konkretniho terminu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.