Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Já osobně si myslím, že to chyba byla. Pokud víte, že dotyčný má evidentně o Vás zájem jako o ženu a Vy o něho ne, měla jste si to s ním ujasnit hned. Tím, že jste pozvání na schůzku přijala, jste v něm možná vzbudila naději, že u jedné chůzky nezůstane. Ale stalo se. Na schůzku tedy jděte a buďte k němu tentokrát upřímná. Můžete si dát kávu, popovídat a rozejít se jako přátelé. A těmi můžete i zůstat, pokud to oba budete brát stejně. Jedna schůzka k ničemu nezavazuje...
Málo víme, tak každý odpoví určitě jinak. Každopádně bych šla někam do kavárny, někam, kde jsou lidi. Určitě ne tam, kde byste byli sami. Nevím proč, ale intuitivně. Popovídat si jako přátelé přeci k ničemu nezavazuje. Jak člověk pozná, jaký je ten druhý? Dělá si obrázek postupně. Pokud budete mít jasno, že o něj nestojíte a když na věc příjde, klidně bych řekla, já si vás vážím, ale nechci, abyste si dělal zbytečné naděje. Když to nepochopí, tak naznačit, že jste momentálně zamilovaná někde jinde, ale že jste slíbila přijít...
On také musí počítat s tím, že se budete v práci vídat a možná toho chce využít nebo také ne, neznám ho. Na úvod před schůzkou (být tebou) bych mu oznámil (částečně s dotazem), že to bereš jako NEZÁVAZNOU schůzku, tak jestli mu to nevadí. Přijmout pozvání jen abych někoho neurazil je z mého hlediska dost nerozvážné. Jsi sice svobodná, ale nemusíš skákat tak, jak někdo píská.
Tak to si dotyčného moc nevážíte.Podle mě muž spíš pochopí když je odmítnut hned.Teď si bude akorát myslet že jste měla zájem,ale něco udělal špatně a vy jste zájem ztratila.Navíc nechápu proč někdo chodí na rande s někým o koho nemá zájem.Kdyby šlo o obyčejné setkání u fafe tak ještě,ale když víte že jde o rande...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.