Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

5 piv a je to už moc

Od: houbes* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, v těchto dnech je pivo tzv. Vysvobození na žízeň. Ale zjišťují, že u mne ne. Když vypiju 3 piva druhý den jsem v pohodě a necítím se blbě. Ale když vypiju za celý den 4-6 piv. Druhý den jsem jak když mně někdo praštil do hlavy. Když to řeknu sousedovi, tak ten se mi směje jelikož už má v sobě třeba osmý a druhý den je jako rybička. Podotýkám, že vážím 90 kg ale myslím si , že mi ledviny a nebo játra tohle způsobují. Jinak po lékařské stránce jsem zdravý. Dekuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Já nevím...tak když to nesnesete, nechlemtejte pořád pivo.

Jsou i jiné nápoje co se dají pít na žízeň.

Jestli Váš soused alkoholik dá 8 piv denně, tak OK..jeho věc. Nemusíte s ním nutně soutěžit.

hodnocení

4x

A v čem je problém? Jestli je na Vás 5 piv denně moc, tak pijte jen 4. Nebo Vás do toho 5. piva někdo nutí? *sok*

joudic*
Presne.. Asi si ho dobiraji, nevim proc by mel chlastat stejne.. Kazdy si da prece na kolik ma chut.

hodnocení

3x

Je tam víc faktorů..Pokud budu celý den makat u míchačky, dám klidně i 12 piv a druhý den rýno v pohodě za volant. Pokud budu sedět na grilovačce,stačí úplně 2-3.

Pro anti-alkoholiky - nám doporučené od doktorů 2 piva denně - konzultováno s několika odborníky, je to lepší varianta než se ládovat práškama. Bez piva se klidně obejdu, ale jediná výhoda prášků je, že narozdíl od basy piv vejdou do kapsy .Ale zase je to třeba brát případ od případu

zajixxx*
hodnocení

1x

Záleží kolika stupňové (%alokoholu) pijete. A opravdu je velký rozdíl mezi desítkou a jedenáctkou, a to především druhý den po ránu...

JJ slabší kusy odpadají dříve!

hodnocení

0x

Myslím, že na zahnání žízně jsou jiné nápoje, než pivo. Třeba minerálka, voda s citrónem, nebo vlažný čaj. Je to zvláštní, ale je to tak. Ne vychlazený, ale vlažný.

Po pivu je člověk jako praštěný a žízeň stejně nezažene. To říkám jako člověk, který za svůj dlouhý život nevypil dohromady ani dvoudecovou skleničku piva. Nechutná mi a nikdy nechutnalo,v tom je problém. A už se to nezmění.

Zajímalo by mě, zda existují další lidé, kterým pivo prostě nechutná. Zatím na mě všude koukali jako na bílou vránu. V horším připadě dokonce jako na pitomce. Jaga.

Ale když se o dovolené stal úraz, byla jsem z celého tábořiště jediná, kdo mohl odvézt zraněného k lékaři. Jo, jo.

Jestli Vás to uklidní, tak to mám podobně. Já říkám, že na pivo musím dostat žízeň, takže vypiju tak dvě, tři piva za rok. Poslední roky jsem si v létě celkem zvykl na piva ovocná, konkrétně grepové. To mi chutná.

hodnocení

0x

Buďto řádný trénink, dřív či déle se každý protrénuje k tomu že denně dá 4- nebo taky třeba 20 piva druhý den ráno je pak jak rynbička!Pokud se trénink nedaří=nepít pivo potažno alkohol vůbec

joudic*
hodnocení

0x
Taky zalezi co pijete za znacku.. Neni pivo jako pivo. Samoze funguje trenink a predem se poradne najist.. Dam v lete klidne behem dne 15 i bez jidla, a pak jsem vecer lehce cinknuty, ale po 8 behem odpoledne na zahrade a s jidlem mi neni vubec nic, ani moc usmev a klidne si sjedu do obchodu. Opice nemivam zadne.. Piju Kozla.
doplněno 08.07.19 06:37: Pres zimu nekdy nepiju vubec pul roku, a to pak dam 2 plzne a uz se culim.. Do leta se to pak samo rozpije. Takze proste trenink, otazka je k cemu vam to jako je.. Utratit vic a zafrajerit pred kamosi?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]